Bestanddele vir persoonlike sorg

  • DL -Panthenol Powder

    DL-Pananthol poeier

    DL-Panthenol is 'n uitstekende bevochtigingsmiddel, met wit poeiervorm, oplosbaar in water, alkohol, propileenglik.DL-Panthenol staan ​​ook bekend as Provitamin B5, wat 'n sleutelrol speel in die menslike tussentydse metabolisme. Tekort aan vitamien B5 kan lei tot baie dermatologiese afwykings.DL-Panthenol word in byna alle soorte kosmetiese preparate toegedien.DL-Panthenol gee om vir hare, vel en naels. In die vel is DL-Panthenol 'n diep deurdringende bevochtigingsmiddel. DL-Panthenol kan die groei van epiteel stimuleer en het 'n ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL-pantenol 50%

    DL-Panthenol 50% is 'n uitstekende bevochtigingsmiddel, dit is 'n kleurlose tot liggeel viskose vloeistof, oplosbaar in water, alkohol, propileenglik.DL-Panthenol staan ​​ook bekend as Provitamin B5, wat 'n sleutelrol speel in die metabolisme van die menslike tussenganger. Vitamien B5 kan baie dermatologiese afwykings tot gevolg hê. DL-Panthenol word in byna alle soorte kosmetiese middels toegedien. DL-Panthenol sorg vir hare, vel en naels. In die vel is DL-Panthenol 'n diep deurdringende bevochtigingsmiddel. DL-Panthenol kan stimuleer. die gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL-pantenol 75%

    DL-Panthenol 75% is 'n uitstekende bevochtigingsmiddel, dit is 'n kleurlose tot liggeel viskose vloeistof, oplosbaar in water, alkohol, propyleengly.DL-Panthenol staan ​​ook bekend as Provitamin B5, wat 'n sleutelrol speel in die metabolisme van menslike tussengangers. Vitamien B5 kan baie dermatologiese afwykings tot gevolg hê. DL-Panthenol word in byna alle soorte kosmetiese middels toegedien. DL-Panthenol sorg vir hare, vel en naels. In die vel is DL-Panthenol 'n diep deurdringende bevochtigingsmiddel. DL-Panthenol kan stimuleer. die gro ...
  • D -Panthenol

    D-Pananthol

    D-Panthenol is 'n viskose vloeistof afgeleide van pantoteensuur en is spesiaal ontwikkel vir topiese toepassings. Baie oplosbaar in water, maklik oplosbaar in alkohol, oplosbaar in gliserol, effens oplosbaar in eter, onoplosbaar in plantaardige olies, minerale olies en vette. Belangrike tegniese parameters: Identifikasie A Voldoen aan USP-identifikasie B Voldoen aan USP-identifikasie C Voldoen aan USP Voorkoms Kleurlose, viskose en helder vloeistofbepaling (watervrye basis) 98,0% ~ 102,0% Spes ...
  • D -Panthenol 75%

    D-Pantenol 75%

    D-Panthenol 75% is 'n viskose vloeibare derivaat van pantoteensuur en is spesiaal ontwikkel vir topiese toediening, baie oplosbaar in water, maklik oplosbaar in alkohol, oplosbaar in gliserol, effens oplosbaar in eter, onoplosbaar in plantaardige olies, minerale olies en vette. . Belangrike tegniese parameters: Voorkoms Kleurlose, viskose en helder vloeistof Identifikasies Positiewe reaksiebepaling (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Water (Karl Fischer) Nie meer as 0,1% Spesifieke optiese rotasie + 29 ° ~ + 31,5 ° ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-kalsium pantoteenaat

    D-kalsium-pantoteenaat is die kalsiumsout van die wateroplosbare vitamien B5, wat oral voorkom in plante en dierweefsels met antioksidante eienskappe. Pentoteenaat is 'n komponent van koënsiem A en 'n deel van die vitamien B2-kompleks. Vitamien B5 is 'n groeifaktor en is noodsaaklik vir verskillende metaboliese funksies, insluitend die metabolisme van koolhidrate, proteïene en vetsure. Hierdie vitamien is ook betrokke by die sintese van cholesterollipiede, neuro-oordragstowwe, steroïedhormone en hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, ook genoem Tetrahexyldecy Ascorbate, dit is 'n molekule afkomstig van vitamien C en isopalmitiensuur. Die effekte van die produk is soortgelyk aan dié van vitamien C, en die belangrikste is dat dit as 'n antioksidant kan optree. Ascorbyl Tetraisopalmitate verminder die produksie van oksideermiddels, wat bydra tot selbeskadiging na blootstelling aan UV of chemiese gevare. Die prodcut kan beskerm teen DNA-skade en verdonkering van die vel wat veroorsaak word deur UV-blootstelling. En, vel visuele appea ...
  • Biotin

    Biotien

    Biotien, ook bekend as D-Biotien, Vitamien H, Vitamien B7, is wit of amper wit, kristalpoeier of kleurlose kristalle, baie effens oplosbaar in water, alkohol, prakties onoplosbaar in asetoon en los op in verdunde oplossings van alkalihidroksiede. Belangrike tegniese parameters Voorkoms Wit of gebroke wit poeier Identifikasies (A, B, C) Voldoen aan USP-toets 97,5% ~ 100,5% onsuiwerhede Individuele onsuiwerheid: nie meer as 1,0% Totale onsuiwerhede: nie meer as 2,0% Spesifieke rotasie + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koënsiem Q10

    Koënsiem Q10 is betrokke as 'n komponent van die mitochondria in die energieproduksie van selle. Dit het ook 'n antioksidant-effek, wat baie gebruik word in fisiologie, apteek, skoonheidsmiddels en gesondheidsbeskerming. Dit is geel of liggeel kristalpoeier, reukloos, smaakloos, maklik oplosbaar in chloroform, benseen en koolstoftetrachloried; oplosbaar in asetoon, eter, petroleumhater; effens oplosbaar in etanol; onoplosbaar in water of metanol.Dit sal in die ligte, stabiele ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnesium askorbylfosfaat

    Magnesium ascorbyl fosfaat is 'n baie stabiele vitamien C derivaat (L-askorbiensuur mono-dihydrogeen fosfaat magnesium sout) wat nie afbreek in formules wat water bevat nie. velverligting en verheldering, en as 'n anti-inflammatoriese middel. Dit is ook 'n kragtige antioksidant.
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natriumaskorbylfosfaat

    Natriumaskorbylfosfaat afgeleide van vitamien C, vitamien C is gebaseer op moderne wetenskap en tegnologie vir die verwerking van grondstowwe wat met hierdie produk vervaardig word, of dit mondelings of deur die vel in die liggaam opgeneem word, kan vinnig deur fosfatase verteer word tot vitamien C, vitamien C speel unieke fisiologiese en biochemiese funksies. Natriumfosfaat Vitamien C Vitamien C het albei die doeltreffendheid. Vitamien C oorkom ook sensitief vir lig-, hitte- en metaalione, wat maklik geoksideer word ...
  • Kojic Acid

    Kojiensuur

    Kojiensuur staan ​​bekend as 5- hidroksiel -2- hidroksimetiel -1 en 4- piranon. Dit is 'n swak suur organiese verbinding wat deur fermentasie van mikro-organismes vervaardig word. Fyn tramperiensuur is 'n wit of geel naaldagtige kristal; maklik oplosbaar in water, alkohol en asetoon, effens oplosbaar in eter, etielasetaat, chloroform en piridien, onoplosbaar in benseen; sy molekulêre formule is C6H6O4, Molekulêre gewig142.1, smeltpunt153 ~ 156 ℃. Belangrike tegniese parameters Voorkoms Wit of spierwit kristal As ...