dsdsg

məhsul

DL -Pantenol Tozu

Qısa Təsvir:


  • Məhsul adı: DL-Pantenol
  • INCI Adı: Pantenol
  • Sinonimlər: DL Panthenol, Provitamin B5, Panthenol, DL forması
  • CAS No .: 16485-10-2
  • Molekulyar Formula: C9H19NO4
  • Məhsul detalı

    Suallar

    Məhsul etiketləri

    DL-Pantenol ağ toz şəklində, suda, alkoqolda, propilen qlikolda həll olunan böyük bir nəmləndiricidir.Pantenol kimi də tanınır Provitamin B5insanın vasitəçi maddələr mübadiləsində əsas rol oynayan B5 Vitamininin çatışmazlığı bir çox dermatoloji xəstəliklə nəticələnə bilər.DL-Pantenol demək olar ki, bütün növ kosmetik preparatlarda tətbiq olunur.DL-Pantenol saç, dəri və dırnaqlara qulluq edir.Təri, DL -Pantenol dərindən nüfuz edən bir nəmləndiricidir.LL-Pantenol epiteliya böyüməsini stimullaşdırır və yaraların yaxşılaşmasını təşviq etmək üçün antiflogistik təsirə malikdir.Saçlarda DL-Panthenol nəmi uzun müddət saxlaya və saç zədələnməsinin qarşısını alır.DL-Pantenol saçları da qalınlaşdırır və parıltı və parıltı yaxşılaşdırır.Dırnaq baxımında DL-Panthenol nəmləndirməni yaxşılaşdırır və rahatlıq verir. Ən yaxşı dəri və saç baxımı məhsullarında tez-tez istifadə olunur, bir çox kondisioner, krem ​​və losyonlara əlavə olunur. iltihabı müalicə etmək üçün istifadə edilə bilər. dəridə qızartını azaldır və kremlərə, losyonlara, saçlara və dəriyə qulluq məhsullarına nəmləndirici xüsusiyyətlər əlavə edin.

    Əsas texniki parametrlər:

    Kimlik A İnfraqırmızı udma
    Kimlik B Dərin mavi rəng inkişaf edir
    Kimlik C Dərin bənövşəyi qırmızı rəng inkişaf edir
    Görünüş Yaxşı dağılmış ağ toz
    Təhlil 99.0% ~ 102.0%
    Xüsusi fırlanma -0.05°~ + 0.05°
    Əriyən sıra 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
    Qurutma zamanı itki 0,5% -dən çox deyil
    Aminopropanol 0.1% -dən çox deyil
    Ağır Metallar 10 ppm-dən çox deyil
    Ateşleme üzərində redidue 0.1% -dən çox deyil

    Proqramlar:

    Nəmləndirici / Yumşaldıcı / Mositurizer / Qatılaşdırıcı

    Pantenolun faydaları

    1. Zədələnmiş saçları bərpa edir və möhkəmləndirir, saçları qalınlaşdırır, yaranan uçları azaldır və saçların dözüm gücünü artırır
    2. Yaraların sağalmasını stimullaşdırır. Sink oksidi ilə sinerji iddia edilir.
    3. Dəri bariyerinin bərpasını gücləndirir və sodyum lauril sulfatın yaratdığı qıcıqlanmadan sonra iltihabı azaldır.
    4. İltihab əleyhinə fəaliyyət. Günəşdən qorunma amilini (SPF) artıra bilər.
    5. Pantenol dermal fibroblastların çoxalmasını stimullaşdırır və hüceyrə dövranını sürətləndirə bilər.
    6. Yaşlanmaya qarşı faydaları var. Niasinamidlə sinerji (Vitamin B-3) iddia edilir.
    7. Bu nüfuz edən bir nəmləndiricidir. Dırnaqları və saçları nüfuz edə və nəmləndirə bilər.
    8. Dodaqları günəşdən qaynaqlanan herpesdən qoruyur.


  • Əvvəlki: Carbomer 941
  • Növbəti: Carbomer 980

  • Mesajınızı buraya yazın və bizə göndərin