dsdsg

xəbərlər

01.01.2020 - 30.2020 tarixləri arasında DL-Panthenol Pudra USP Sınıfı üçün çox xüsusi bir qiymət təklif edirik. Bizə hər hansı bir sorğu göndərdikdən sonra detalları ilə dərhal rəy alacaqsınız.

DL-Panthenol, ağ toz şəklində, suda, alkoqolda, propilen qlikolda həll olan böyük bir nəmləndiricidir.DL-Pantenol, insanın vasitəçi maddələr mübadiləsində əsas rol oynayan Provitamin B5 olaraq da bilinir, Vitamin B5 çatışmazlığı ilə nəticələnə bilər. bir çox dermatoloji xəstəlik.DL-Pantenol demək olar ki, bütün növ kosmetik preparatlarda tətbiq olunur.DL-Pantenol saçlara, dəriyə və dırnaqlara qulluq edir.Dəri içərisində DL-Panthenol dərin nüfuzedici bir nəmləndiricidir.LL-Pantenol epiteliumun böyüməsini stimullaşdırır. yara iyileşmesini təşviq etmək üçün antiflogistik bir təsirdir.Saçlarda DL-Panthenol nəmi uzun müddət qoruya bilər və saç zədələnməsinin qarşısını alır.DL-Pantenol saçları da qalınlaşdırır və parıltı və parlaqlığı yaxşılaşdırır.Tırnaq baxımında DL-Panthenol nəmləndirməni yaxşılaşdırır və rahatlıq verir. Tez-tez ən yaxşı dəri və saç baxımı məhsullarında istifadə olunur, bir çox kondisioner, krem ​​və losyonlara əlavə olunur, dəridəki iltihabı müalicə etmək, qızartını azaltmaq və kremlərə, losyonlara, saç və dəriyə nəmləndirici xüsusiyyətlər əlavə etmək üçün istifadə edilə bilər. məhsullar .

Əsas texniki parametrlər:

Kimlik A İnfraqırmızı udma
Kimlik B Dərin mavi rəng inkişaf edir
Kimlik C Dərin bənövşəyi qırmızı rəng inkişaf edir
Görünüş Yaxşı dağılmış ağ toz
Təhlil 99.0% ~ 102.0%
Xüsusi fırlanma -0.05°~ + 0.05°
Əriyən sıra 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
Qurutma zamanı itki 0,5% -dən çox deyil
Aminopropanol 0.1% -dən çox deyil
Ağır Metallar 10 ppm-dən çox deyil
Ateşleme üzərində redidue 0.1% -dən çox deyil

Proqramlar:

Nəmləndirici / Yumşaldıcı / Gücləndirici / Qatılaşdırıcı


Göndərmə vaxtı: 04.04.2020