Fərdi qulluq maddələri

  • DL -Panthenol Powder

    DL -Pantenol Tozu

    DL-Panthenol, ağ toz şəklində, suda, alkoqolda, propilen qlikolda həll olunan böyük bir nəmləndiricidir. bir çox dermatoloji xəstəlik.DL-Pantenol demək olar ki, bütün növ kosmetik preparatlarda tətbiq olunur.DL-Pantenol saçlara, dəriyə və dırnaqlara qulluq edir.Dəridə DL-Pantenol dərin nüfuzedici bir nəmləndiricidir.DL-Pantenol epiteliumun böyüməsini stimullaşdırır və var. bir ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Pantenol 50%

    DL-Panthenol 50% əla bir nəmləndiricidir, rəngsiz, solğun sarı rəngli özlü maye, suda, alkoqolda, propilen qlikolda həll olunur. DL-Pantenol, insan vasitəçi maddələr mübadiləsində əsas rol oynayan Provitamin B5 olaraq da bilinir. Vitamin B5 bir çox dermatoloji pozğunluqla nəticələnə bilər.DL-Pantenol demək olar ki, bütün növ kosmetik preparatlarda tətbiq olunur.DL-Pantenol saç, dəri və dırnaqlara qulluq edir.Dəri içərisində DL-Pantenol dərin nüfuzedici nəmləndiricidir.DL-Pantenol stimullaşdırır. q ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Pantenol 75%

    DL-Panthenol 75% əla bir nəmləndiricidir, rəngsiz, solğun sarı rəngli özlü maye, suda, alkoqolda, propilen qlikolda həll olunur. DL-Pantenol, insan vasitəçi maddələr mübadiləsində əsas rol oynayan Provitamin B5 olaraq da bilinir. Vitamin B5 bir çox dermatoloji pozğunluqla nəticələnə bilər.DL-Pantenol demək olar ki, bütün növ kosmetik preparatlarda tətbiq olunur.DL-Pantenol saç, dəri və dırnaqlara qulluq edir.Dəri içərisində DL-Pantenol dərin nüfuzedici nəmləndiricidir.DL-Pantenol stimullaşdırır. q ...
  • D -Panthenol

    D -Pantenol

    D-Panthenol, pantotenik turşunun özlülük maye törəməsidir və yerli tətbiqetmə üçün xüsusi hazırlanmışdır.Çox suda həll olunur, alkoqolda asanlıqla həll olunur, qliserolda həll olunur, efirdə bir qədər həll olunur, bitki yağlarında, mineral yağlarda və yağlarda həll olunmur. Əsas Texniki Parametrlər: A müəyyənləşdirilməsi USP identifikasiyasına uyğundur B USP identifikasiyasına uyğundur C USP görünüşünə uyğundur Rəngsiz, Viskoz və şəffaf maye analizinə (Susuz əsas) 98.0% ~ 102.0% Xüsusiyyətlər ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Pantenol 75%

    D-Panthenol 75% pantotenik turşunun özlülük maye törəməsidir və yerli tətbiq üçün xüsusi hazırlanmışdır.Çox suda həll olunur, alkoqolda asanlıqla həll olunur, qliserolda həll olunur, efirdə yüngül həll olunur, bitki yağlarında, mineral yağlarda və yağlarda həll olunmur. . Əsas Texniki Parametrlər: Görünüş Rəngsiz, Viskoz və şəffaf maye Tanıma Müsbət reaksiya testi (HPLC) 75.0 ~ 78.5% Su (Karl Fischer)% 0.1-dən çox olmamalıdır Xüsusi Optik Dönüş + 29 ° ~ + 31.5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-Kalsium Pantotenat

    D-Kalsium Pantotenat, hər yerdə hər yerdə antioksidan xüsusiyyətə malik bitki və heyvan toxumalarında rast gəlinən suda həll olan B5 vitamininin kalsium duzudur. Pentotenat, Koenzim A-nın tərkib hissəsi və B2 Vitamin kompleksinin bir hissəsidir.Bitamin B5 böyümə faktorudur və karbohidratlar, zülallar və yağ turşuları metabolizması da daxil olmaqla müxtəlif metabolik funksiyalar üçün vacibdir. Bu vitamin həm də xolesterol lipidlərinin, nörotransmitterlərin, steroid hormonlarının və hemoglonun sintezində iştirak edir ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Askorbil Tetraisopalmitat

    Tetrahexyldecy askorbat da adlandırılan askorbil tetraisopalmitat, C vitamini və izopalmit turşusundan qaynaqlanan bir molekuldur. Məhsulun təsiri C vitamininin təsirinə bənzəyir, ən əsası antioksidan rolunu oynaya bilər. Ascorbyl Tetraisopalmitate, ultrabənövşəyi və ya kimyəvi təhlükələrə məruz qaldıqdan sonra hüceyrələrin zədələnməsinə səbəb olan oksidləşdirici maddələrin istehsalını azaldır, prodcut, UV zədələnməsindən yaranan DNA zədələnməsindən və dəri qaralmasından qoruya bilər. Və dəri görmə qabiliyyəti ...
  • Biotin

    Biotin

    D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7 olaraq da adlandırılan biotin, ağ və ya az qala ağ, kristalin toz və ya rəngsiz kristallardır, suda, alkoqolda çox az həll olunur, praktik olaraq asetonda həll olunmur, qələvi hidroksidin seyreltilmiş məhlullarında həll olunur. Əsas Texniki Parametrlər Görünüş Ağ və ya ağ rəngli toz Tərifləri (A, B, C) USP analizinə uyğundur 97.5% ~ 100.5% Çirklər Fərdi Çirklənmə: 1.0% -dən çox deyil Ümumi Çirklər: 2.0% -dən çox deyil Xüsusi Dönüş + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koenzim Q10

    Koenzim Q10, hüceyrələrin enerji istehsalında mitoxondriyanın bir hissəsi kimi iştirak edir. Fiziologiya, əczaçılıq, kosmetika və sağlamlığın qorunmasında bu qədər geniş istifadə olunan antioksidant təsirə malikdir. Sarı və ya açıq sarı kristal tozdur, qoxusuz, dadsızdır, xloroform, benzol və karbon tetrakloriddə asanlıqla həll olunur; asetonda, eterdə, neftdə daha asan həll olunur; etanolda bir qədər həll olunur; suda və ya metanolda həll olunmur.İşıqda qırmızı maddələrə ayrılacaq, stabl ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Maqnezium Askorbil Fosfat

    Maqnezium Askorbil Fosfat, tərkibində su olan formullarda azalmayan çox sabit bir C vitamini türevidir (L-Askorbin turşusu mono-dihidrogen fosfat maqnezium duzu). dərinin işığı və parlaqlığı, iltihab əleyhinə bir vasitədir, eyni zamanda güclü bir antioksidantdır, dəri hüceyrələrini melanin və işıq istehsalını maneə törədən qıcıqlandırmayan mükəmməl bir sakinləşdirici ağardıcı vasitə sayılır ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natrium askorbil fosfat

    C vitamininin natrium askorbil fosfat törəməsi, C vitamini, bu məhsuldan istifadə edərək hazırlanan xammalın işlənməsi üçün müasir elm və texnologiyaya əsaslanır, istər ağızdan və ya dəri içərisinə bədənə daxil olsun, fosfataz tərəfindən sərbəst C vitamini, vitamin əldə etmək üçün sürətlə həzm edilə bilər. C bənzərsiz fizioloji və biyokimyəvi funksiyaları yerinə yetirir: Natrium Fosfat Vitamin C Vitamin C, hər ikisinin də effektivliyinə malikdir. C vitamini də işıq, istilik və metal ionlarına həssasdır, asanlıqla oksidləşir ...
  • Kojic Acid

    Kojic Acid

    Kojik turşusu 5- hidroksil -2- hidroksimetil -1 və 4- piranon kimi tanınır. Mikroorqanizmlərin fermentasiyası nəticəsində əmələ gələn zəif bir asidik üzvi birləşmədir. İncə tramperik turşu büllur kimi ağ və ya sarımtıl bir iynədir; suda, alkoqolda və asetonda asanlıqla həll olunur, eterdə, etil asetatda, xloroformda və piridində az həll olunur, benzolda həll olunmur; molekulyar formulu C6H6O4, molekulyar çəki142.1, ərimə nöqtəsi153 ~ 156 ℃. Əsas Texniki Parametrlər Görünüş Ağ və ya açıq ağ kristal kimi ...
1234 Növbəti> >> Səhifə 1/4