dsdsg

məhsul

Polyquaternium-11

Qısa Təsvir:

Polyquaternium-11 vinilpirolidon və dimetilaminoetilmetakrilatın dörddəbirləşmiş kopolimeridir.
fiksator, film əmələ gətirən və kondisioner kimi çıxış edir. O, yaş saçlar üçün əla sürtgü verir və quru saçlarda daranma və dolaşıqlıq asanlığı təmin edir. O, aydın, yapışmayan, davamlı filmlər əmələ gətirir və saçları idarə oluna bilən bədən quruluşuna kömək edir. Dərinin hissini yaxşılaşdırır, tətbiq zamanı hamarlığı və dərini kondisionerləşdirir. Polyquaternium-11 köpüklər, gellər, üslub spreyləri, yeni stilistlər, kondisioner losyonları, bədən baxımı, rəngli kosmetika və üz baxımı tətbiqlərində istifadə üçün təklif olunur.


  • Məhsulun adı: Polyquaternium-11
  • Məhsul Kodu: YNR-PQ11
  • INCI Adı: Polyquaternium-11
  • CAS nömrəsi: 53633-54-8
  • Molekuar Formula: C18H34N2O7S
  • Məhsul təfərrüatı

    Məhsul Teqləri

    Polyquaternium-11dietil sulfat və vinil pirolidon və dimetil aminoetilmetakrilatın kopolimerinin reaksiyası nəticəsində əmələ gələn polimer dördüncü ammonium duzudur. Dördüncü ammonium birləşmələri (ümumiyyətlə “Quat” adlanır) kimi tanınan kimyəvi sinifdədir. Poliquaternium-11 yüksək özlülüklü sulu məhluldur, Su və etanol ilə qarışır, Yüngül xarakterik qoxudur. Poliquaternium-11 bulud, samandır. -rəngli plyonka əmələ gətirən və antistatik agentdir. Kondisioner və plyonka əmələ gətirən, formalaşdırıcı köməkçi kimi çıxış edir.

    QQ截图20210601142428

    Əsas Texniki Parametrlər:

    Görünüş                             Şəffafdan yüngül dumanlı özlü maye
    VP/DAMEMA 80/20
    Bərk məzmun 19~21%
    pH dəyəri (olduğu kimi) 5.0~7.0
    N-vinilpirolidon 0,1% maks.
    Özlülük (#3,@6rpm,25℃) 20,000-60,000 cps
    Rəng (APHA) 120 maks.

    Tətbiqlər:Polyquaternium-11, saçları görünən və duyğusal həcm əlavə edən şəffaf bir filmlə əhatə edərək, saç kondisionerləri və şampunlara parlaqlıq, dolaşıqlıq və qıvrımları aradan qaldıran faydalar təmin edir.

    Polyquaternium-11, durulama və rəngləmə tətbiqlərində yumşaq kondisioner faydaları olan çevik filmlər əmələ gətirən dördüncü ammonium birləşməsidir. Şampunlarda və kremlərdə və ya şəffaf durulama kondisionerlərində kondisioner kimi istifadə edin. Saçlara həcm və bədən əlavə edərkən ani dolaşıqlığı təmin edir. Saçların daranmasını asanlaşdırır. Xüsusilə saç düzümü məhsullarında, o cümlədən kondisionerlərə sprey və bulanıqlaşdırıcılarda təsirlidir. Saç üçün termal qoruma təmin edə bilən fen və düzəldicilərlə istifadə üçün əladır. Polyquaternium-11 dəriyə qulluq məhsullarında da istifadə edilə bilər. Polyquaternium-11 təraş məhsulları, dəri kremləri və losyonları, maye sabun və sabun çubuqlarında yaxşı işləyir.

    Polyquaternium-11, köpüklər, gellər, nasos spreyləri və spreylər kimi saç baxımında istifadə olunur. Kondisioner agenti və film yaradan kimi fəaliyyət göstərir. Ciddilik, parlaqlıq və nəzarət kimi xüsusiyyətlər təklif edir. Losyonlar, köpüklər, gellər, spreylər, şampunlar kimi saç baxımında, sabun, təraş köpüyü və bədən losyonu kimi dəriyə qulluqda istifadə olunur. Kondisioner və üslub köməkçisi kimi çıxış edir. Polyquaternium-11 yayma, elektrostatik yüklənmənin qarşısının alınması və yağlama xüsusiyyətlərinə malikdir. Stabilləşdirilmiş köpük, məzmun, yaş daranma, yumşaq, tutma, hamar hiss və ipək dəri hissi daxil olmaqla üstünlüklər təklif edir.

    Polyquarternium-11, şampun və ya duş geli kimi köpükləndirici məhsulda istifadə edildikdə, köpük səviyyəsini artıracaq. Polyquaternium-11 qeyri-ion, anion və amfoter səthi aktiv maddələr və reologiya modifikatorları ilə uyğun gəlir. Polyquaternium-11 hamar və asanlıqla tətbiq olunan gellər yaratmaq üçün karbomerlə mükəmməl birləşir.

    QQ截图20210601142126

    Necə istifadə etməli:

    Polyquaternium-11, maye çox qalın olduğu üçün istifadə rahatlığı üçün bankada verilsə də, özlü maye kimi verilir. Yumşaq istiləşmə, formulasiyada istifadəyə yararlı ola bilər. Polyquarternium-11 suda asanlıqla həll olunur və buna görə də formulanın su mərhələsində həll olunmaq ən asandır. Səthi aktiv maddələrə əsaslanan formulasiyada istifadə edildikdə, dispersasiya asanlığı üçün səthi aktiv maddələrdən əvvəl Polyquaternium-11 əlavə etməyi məsləhət görürük. İsti proses tətbiqlərində hazırlayarkən, su fazasına əlavə edin və dispersiya edin. Polyquatenrium-11 istiliyə davamlıdır.


  • Əvvəlki: Poliquaternium-6
  • Sonrakı: Hidrolizə edilmiş keratin

  • Mesajınızı buraya yazın və bizə göndərin