Vitaminlər

  • DL-Panthenol Powder

    DL-Pantenol Tozu

    DL-Panthenol, saç, dəri və dırnaq baxım məhsullarında istifadə üçün D-Pantotenic turşusunun (Vitamin B5) Pro-vitamini. DL-Panthenol, D-Panthenol və L-Panthenol'un rasemik bir qarışığıdır. DL Panthenol, parıltı və parıltıyı darıxdırıcı saçlara qaytararkən, gərilmə gücünü də artıran tanınmış bir saç kremi. Əlavə olaraq, DL-Panthenol dərini yumşaldan vasitə və təsirli nəmləndiricidir.

     

  • DL-Panthenol 75%

    DL-Pantenol 75%

    DL-Panthenol, saç, dəri və dırnaq baxım məhsullarında istifadə üçün D-Pantotenic turşusunun (Vitamin B5) Pro-vitamini. DL-Panthenol, D-Panthenol və L-Panthenol'un rasemik bir qarışığıdır. DL Panthenol, parıltı və parıltıyı darıxdırıcı saçlara qaytararkən, gərilmə gücünü də artıran tanınmış bir saç kremi. Əlavə olaraq, DL-Panthenol dərini yumşaldan vasitə və təsirli nəmləndiricidir.

  • DL-Panthenol 50%

    DL-Pantenol 50%

    DL-Panthenol, saç, dəri və dırnaq baxım məhsullarında istifadə üçün D-Pantotenic turşusunun (Vitamin B5) Pro-vitamini. DL-Panthenol, D-Panthenol və L-Panthenol'un rasemik bir qarışığıdır. DL Panthenol, parıltı və parıltıyı darıxdırıcı saçlara qaytararkən, gərilmə gücünü də artıran tanınmış bir saç kremi. Əlavə olaraq, DL-Panthenol dərini yumşaldan vasitə və təsirli nəmləndiricidir.

  • D-Panthenol

    D-Pantenol

    D-Pantenol, suda, metanolda və etanolda həll olunan şəffaf bir mayedir. Xarakterik bir qoxu və bir az acı dadı var. D-Pantenol B5 vitamini mənbəyidir və qida əlavəsi və əlavə olaraq istifadə olunur.

    D-Panthenol mürəkkəb kosmetik dəriyə qulluq və saç baxım məhsulları üçün aktiv tərkib hissəsidir. Dərinin, saçın və dırnaqların görünüşünü yaxşılaşdırır. Dəriyə nəmləndirici və iltihab əleyhinə faydalar verir və parlaqlığını yaxşılaşdırır, zədələnmənin qarşısını alır və saçları nəmləndirir.

  • D-Panthenol 75%

    D-Pantenol 75%

    D-Pantenol, suda, metanolda və etanolda həll olunan şəffaf bir mayedir. Xarakterik bir qoxu və bir az acı dadı var. D-Pantenol B5 vitamini mənbəyidir və qida əlavəsi və əlavə olaraq istifadə olunur.

    D-Panthenol mürəkkəb kosmetik dəriyə qulluq və saç baxım məhsulları üçün aktiv tərkib hissəsidir. Dərinin, saçın və dırnaqların görünüşünü yaxşılaşdırır. Dəriyə nəmləndirici və iltihab əleyhinə faydalar verir və parlaqlığını yaxşılaşdırır, zədələnmənin qarşısını alır və saçları nəmləndirir.

  • D-Calcium Pantothenate

    D-Kalsium Pantotenat

    D-Kalsium Pantotenat, suda həll olan B5 vitamininin kalsium duzudur, hər yerdə bitki və heyvan toxumalarında antioksidan xüsusiyyətlərə malikdir. Pentotenat Coenzyme A -nın bir komponentidir və Vitamin B2 kompleksinin bir hissəsidir. Vitamin B5, böyümə faktorudur və karbohidratlar, zülallar və yağ turşularının metabolizması da daxil olmaqla müxtəlif metabolik funksiyalar üçün vacibdir. Bu vitamin həm də xolesterol lipidlərinin, nörotransmitterlərin, steroid hormonlarının və hemoglobin sintezində iştirak edir.
  • Ascorbyl Palmitate

    Askorbil Palmitat

    Askorbin Palmitat (C vitamini Ester olaraq da bilinir), C vitamininin asidik olmayan bir formasıdır. Askorbil Palmitat təsirli bir antioksidandır: sərbəst radikallarla mübarizə aparmağa və kollagen sintezini artırmağa kömək edir.

    Askorbin palmitat, yüksək miqdarda bioloji olaraq mövcud olan, yağda həll olan askorbin turşusu (C vitamini) formasındadır və suda həll olunan həmkarının, yəni C vitamininin bütün xüsusiyyətlərinə malikdir. zibilçi

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Askorbil Tetraizopalmitat

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, C vitamininin yağda həll olunan bir törəməsidir və çatışmazlıq olmadan daha yüksək konsentrasiyalarda istifadə edilə bilər, Ascorbyl Tetraisopalmitate C vitamininin ən sabit törəmələrindən biridir. Xüsusi dəri ağardıcı faydaları. Saf C vitamini askorbin turşusu ilə müqayisədə, askorbil tetraisopalmitat dərini aşındırmaz və qıcıqlandırmaz. Hətta ən həssas dəri növləri tərəfindən yaxşı tolere edilir. Adi C vitamini fərqli olaraq, yüksək dozalarda və oksidləşmədən on səkkiz aya qədər istifadə edilə bilər. Klinik cəhətdən sübut edilmiş, stabil, yağda həll olunan c vitamini türevidir, dəridən üstün absorbsiyanı təmin edir və dəridə sərbəst C vitamini təsirli şəkildə çevirir. Bu çoxfunksiyalı tərkib, hüceyrədaxili tirozinaz və melanogenezin aktivliyini maneə törədir, uv ilə əlaqəli hüceyrə və ya DNT zədələnməsini azaldır, güclü antioksidan funksionallıq təmin edir və kollagen sintezini artırır.

  • Ethyl Ascorbic Acid

    Etil askorbin turşusu

    Etil askorbin turşusu əla dərini ağardıcı vasitədir, Cu2+ üzərində hərəkət edərək tirozinazanın fəaliyyətini maneə törədir və melanin sintezini maneə törədir. Askorbin turşusunun ən stabil törəmələrindən biri olan efirləşdirilmiş askorbin turşusudur. hər cür kosmetik formulada çox yaxşı bir stabillik.

    Etil askorbin turşusu, askorbin turşusuna metabolizə edildiyi dəriyə nüfuz edir, bu səbəbdən onun effektivliyi saf askorbin turşusundan daha aydındır. Dərini və gözləri qıcıqlandırmır.

  • L-Ascorbic Acid 2-Glucoside

    L-askorbin turşusu 2-qlükozid

    Askorbil qlükozid, C vitamini quruluşu olan təbii bir aktiv maddədir, lakin sabitdir. Askorbil qlükozid melaninin əmələ gəlməsini təsirli şəkildə maneə törədə bilər, dərinin rəngini seyreltir, yaş ləkələrini və çillərin piqmentasiyasını azaldır. Askorbil qlükozidin dərini ağardıcı, qocalma əleyhinə və s.

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Maqnezium askorbil fosfat

    Maqnezium Askorbil Fosfat, C vitamininin suda həll olan, qıcıqlandırmayan, sabit bir törəməsidir. Dərinin kollagen sintezini artırmaq üçün C vitamini ilə eyni potensiala malikdir, lakin əhəmiyyətli dərəcədə aşağı konsentrasiyalarda təsirlidir və 10-a qədər aşağı konsentrasiyalarda istifadə edilə bilər. melanin meydana gəlməsini basdırmaq üçün (dərini ağardıcı məhlullarda). Qeyd etmək vacibdir ki, Magnesuim Ascorbyl Fosfat həssas dərisi olan insanlar və C vitamini formulalarının çoxu turşuluğundan (və buna görə də aşındırıcı təsirlər əmələ gətirir) hər hansı bir peeling təsirindən qaçmaq istəyənlər üçün C vitamini ilə müqayisədə daha yaxşı seçim ola bilər.

  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Sodyum askorbil fosfat

    S vitamini natrium askorbil fosfat törəməsi olan C vitamini, ağızdan və ya dəridən bədənə sorulmaqla, fosfataz tərəfindən sürətlə həzm oluna bilən C vitamini, vitamin bu məhsulu istifadə edərək hazırlanan xammalın emalı üçün müasir elmə və texnologiyaya əsaslanır. C unikal fizioloji və biokimyəvi funksiyaları yerinə yetirir.Sodyum fosfat C vitamini C vitamini hər ikisinin də bütün effektivliyinə malikdir. C vitamini eyni zamanda işığa, istiyə və metal ionlarına qarşı həssaslığı, asanlıqla oksidləşən ...
12 Sonrakı> >> Səhifə 1/2