dsdsg

producte

Acrilats / Polímer creuat d’acrilat d’alquil C10-30

Descripció breu:


  • Nom del producte: Acrilats / Polímer creuat d’acrilat d’alquil C10-30
  • Nom INCI: Acrilats / Polímer creuat d’acrilat d’alquil C10-30
  • Núm. CAS: 176429-87-1
  • Detall del producte

    Etiquetes de producte

    Acrilats / Polímer creuat d’acrilat d’alquil C10-30 és un modificador de la reologia lleugerament reticulat, de ràpida dispersió, amb caiguda de pell lubricant i alta tolerància a la sal per a cremes i locions, es pot utilitzar en gels d’estilització aquosos i hidroalcohòlics, gels de desinfectació de mans, gels per a la cura de la pell i el sol. s’utilitza en tot tipus d’emulsions de cura personal, incloses cremes, locions, esprais i cosmètics de color.

    Paràmetres tècnics clau

    Aspecte físic @ 25 ℃ Llet líquid blanc
    Olor @ 25 ℃ Característic
    Valor del pH 4,0 ~ 7,0
    Contingut sòlid 28,0 ~ 32,0%

    Aplicacions:

    Cumulacions per a la cura del cabell, cosmètics de color, formulacions per a cura de la pell / cura de la pell, estilisme per al cabell, desinfectant de mans, productes de rentat.


  • Anterior: Tetraisopalmitat d'ascorbil
  • Pròxim: Copolímer d’acrilats

  • Escriviu aquí el vostre missatge i envieu-nos-el