dsdsg

Notícies

Oferim un preu molt especial per al grau USP de DL-pantenol en pols durant el 01.01.2020 al 30.30.2020 de setembre. Rebràs un avís ràpid amb detalls un cop ens enviïs qualsevol sol·licitud.

El DL-pantenol és un humectant excel·lent, amb forma de pols blanca, soluble en aigua, alcohol, propilenglicol. El pantenol també es coneix com a Provitamina B5, que té un paper clau en el metabolisme intermediari humà. La deficiència de vitamina B5 pot provocar molts trastorns dermatològics. El DL-pantenol s’aplica en gairebé tots els tipus de preparacions cosmètiques. El DL-pantenol té cura del cabell, la pell i les ungles. A la pell, el DL-pantenol és un humectant penetrant profund. El DL-pantenol pot estimular el creixement de l’epiteli i un efecte antiflogístic per afavorir la cicatrització de les ferides. Al cabell, el DL-Panthenol pot mantenir la humitat durant molt de temps i prevenir els danys. El DL-Panthenol també pot espessir el cabell i millorar la brillantor i el brillantor. S’utilitza sovint en els millors productes per a la cura de la pell i els cabells, s’afegeix en molts condicionadors, cremes i locions. Es pot utilitzar per tractar la inflamació de la pell, reduir l’envermelliment i afegir propietats hidratants a les cremes, locions, cabells i cura de la pell. productes .

Paràmetres tècnics clau:

Identificació A Absorció d'infrarojos
Identificació B Es desenvolupa un color blau intens
Identificació C Es desenvolupa un color vermell violaci intens
Aspecte Pols blanca ben dispersa
Assaig 99,0% ~ 102,0%
Rotació específica -0,05°~ + 0,05°
Rang de fusió 64,5 ℃ ~ 68,5 ℃
Pèrdua en l'assecat No més del 0,5%
Aminopropanol No més del 0,1%
Metalls pesants No més de 10 ppm
Reduït en ignició No més del 0,1%

Aplicacions:

Humectant / Emol·lient / Mositoritzant / Engrossidor


Hora de publicació: 04-set-2020