dsdsg

produkt

Polyquaternium-10

Kort beskrivelse:


  • Produktnavn: Polyquaternium-10
  • Synonymer: PQ-10, Polyquaternium 10
  • INCI Navn: Polyquaternium-10
  • CAS-nr. :: 68610-92-4
  • Produktdetaljer

    FAQ

    Produktetiketter

    Polyquaternium-10 har fremragende konditionering, antistatisk, ydeevne, reparerer beskadiget hår, gør håret blødt, glat og fleksibelt.Polyquaternium-10 er en vandopløselig kationisk polymer, der er kompatibel med alle slags overfladeaktive stoffer. Med god ydeevne af fortykkelse, antistatisk, konditionerende, fugtgivende, kan det reparere beskadiget hår og øge hårets kæmning og fugtighed samt reducere irritation forårsaget af overfladeaktive stoffer, reparere hudens selvbeskyttelse, give en fugtgivende, smørende og elegant hudfølelse.

    Tekniske parametre:

    YR-Polyquata 400

    Udseende Gulligt pulver
    pH (25 ℃, 2% vandopløsningsmiddel) 5,0 ~ 7,0
    Tab ved tørring 6,0% maks.
    Viskositet (25 ℃, 2% soln.) 300 ~ 500 cps
    Kvælstofindhold 1,50 ~ 2,20%
    Aske ≤3,0%

    YR-Polyquata 3000

    Udseende Gulligt pulver
    pH (25 ℃, 1% vandopløsningsmiddel) 5,0 ~ 7,0
    Tab ved tørring 6,0% maks.
    Viskositet (25 ℃, 1% soln.) 1.000 ~ 2.500 cps
    Kvælstofindhold 1,50 ~ 2,20%
    Aske ≤3,0%

    Anvendelser: 

    Polyquaternium-10 bruges hovedsageligt i formuleringen til 2 i 1 shampoo, balsam og frisørsegel, Leave-in balsam Hårspray, hårfarve, Kropsvask, ansigtsrenser Hud lotion og creme. Når det bruges i rensemidler og hudplejeprodukter, Med gunstig vedhæftning og fugtighed, tilfører huden en smørende, fugtig og elskværdig følelse, reducerer irritation af huden forårsaget af overfladeaktive stoffer.


  • Tidligere: Hydrolyseret keratin
  • Næste: Polyquaternium-1

  • Skriv din besked her og send den til os