Υδρολυμένη Κερατίνη

  • Hydrolyzed Keratin

    Υδρολυμένη Κερατίνη

    Η υδρολυμένη κερατίνη είναι ένα κολλαγόνο τύπου V, που προέρχεται από φυσικό φτερό μέσω προηγμένης πέψης βιοενζύμων. Η υδρολυμένη κερατίνη έχει καλή συγγένεια δέρματος, καλή συγκράτηση υγρασίας. Μπορεί να απορροφηθεί από τα μαλλιά για να αποτρέψει τη φθορά των μαλλιών, ανακουφίζοντας τον ερεθισμό του δέρματος και των μαλλιών που προκαλείται από επιφανειοδραστική ουσία στην καλλυντική φόρμουλα. Χάρη στις ιδιότητές του: Φυσικός μαλακτικός και επανορθωτικός παράγοντας, Υψηλή συγγένεια κερατίνης και διεισδυτικότητα,
    Βελτιωμένη εμφάνιση και εύκαμπτη φόρμουλα, εξαιρετική διαλυτότητα (40M g/100g νερό), Χωρίς συντηρητικά, η υδρολυμένη κερατίνη χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας και σε καλλυντική βιομηχανία υψηλών προδιαγραφών.