Συστατικά προσωπικής φροντίδας

  • DL -Panthenol Powder

    Σκόνη DL-πανθενόλης

    Η DL-Panthenol είναι μια μεγάλη υγραντική ουσία, με μορφή λευκής σκόνης, διαλυτή στο νερό, αλκοόλη, προπυλενογλυκόλη. Η DL-Panthenol είναι επίσης γνωστή ως Provitamin B5, η οποία παίζει βασικό ρόλο στον ανθρώπινο ενδιάμεσο μεταβολισμό. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης B5 μπορεί να οδηγήσει σε πολλές δερματολογικές διαταραχές. Το DL-Panthenol εφαρμόζεται σε σχεδόν όλους τους τύπους καλλυντικών παρασκευασμάτων. Το DL-Panthenol φροντίζει τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Στο δέρμα, το DL-Panthenol είναι ένα βαθύ διεισδυτικό υγραντικό. Το DL-Panthenol μπορεί να διεγείρει την ανάπτυξη του επιθηλίου και έχει ένα...
  • DL -Panthenol 50%

    DL-Πανθενόλη 50%

    Το DL-Panthenol 50% είναι υπέροχο υγραντικό, είναι ένα άχρωμο έως ωχροκίτρινο ιξώδες υγρό, διαλυτό στο νερό, αλκοόλη, προπυλενογλυκόλη. Το DL-Panthenol είναι επίσης γνωστό ως Provitamin B5, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στον ενδιάμεσο μεταβολισμό του ανθρώπου. της βιταμίνης Β5 μπορεί να οδηγήσει σε πολλές δερματολογικές διαταραχές. Το DL-Panthenol εφαρμόζεται σε σχεδόν όλους τους τύπους καλλυντικών παρασκευασμάτων. Το DL-Panthenol φροντίζει τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Στο δέρμα, το DL-Panthenol είναι μια βαθιά διεισδυτική υγραντική ουσία. Το DL-Panthenol μπορεί να διεγείρει το gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL-Πανθενόλη 75%

    Το DL-Panthenol 75% είναι υπέροχο υγραντικό, είναι ένα άχρωμο έως ωχροκίτρινο ιξώδες υγρό, διαλυτό στο νερό, αλκοόλη, προπυλενογλυκόλη. Το DL-Panthenol είναι επίσης γνωστό ως Provitamin B5, το οποίο παίζει βασικό ρόλο στον ανθρώπινο ενδιάμεσο μεταβολισμό. της βιταμίνης Β5 μπορεί να οδηγήσει σε πολλές δερματολογικές διαταραχές. Το DL-Panthenol εφαρμόζεται σε σχεδόν όλους τους τύπους καλλυντικών παρασκευασμάτων. Το DL-Panthenol φροντίζει τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Στο δέρμα, το DL-Panthenol είναι μια βαθιά διεισδυτική υγραντική ουσία. Το DL-Panthenol μπορεί να διεγείρει το gro ...
  • D -Panthenol

    D-Πανθενόλη

    Το D-Panthenol είναι ένα ιξώδες υγρό παράγωγο του παντοθενικού οξέος και έχει αναπτυχθεί ειδικά για τοπικές εφαρμογές. Πολύ διαλυτό στο νερό, εύκολα διαλυτό σε αλκοόλη, διαλυτό σε γλυκερόλη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα, αδιάλυτο σε φυτικά έλαια, ορυκτέλαια και λίπη. Βασικές τεχνικές παράμετροι: Ταυτοποίηση A συμμορφώνεται με την ταυτοποίηση USP Β Συμμορφώνεται με την ταυτοποίηση USP C Συμμορφώνεται με την εμφάνιση USP Άχρωμη, παχύρρευστο και διαυγές υγρό Δοκιμασία (άνυδρη βάση) 98,0% ~ 102,0% ...
  • D -Panthenol 75%

    D-Πανθενόλη 75%

    Το D-Panthenol 75% είναι ένα ιξώδες υγρό παράγωγο του παντοθενικού οξέος και έχει αναπτυχθεί ειδικά για τοπική εφαρμογή. Πολύ διαλυτό στο νερό, εύκολα διαλυτό σε αλκοόλη, διαλυτό σε γλυκερόλη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα, αδιάλυτο σε φυτικά έλαια, ορυκτέλαια και λίπη . Βασικές τεχνικές παράμετροι: Εμφάνιση άχρωμο, παχύρρευστο και διαυγές υγρό Προσδιορισμοί Δοκιμασία θετικής αντίδρασης (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Νερό (Karl Fischer) Όχι περισσότερο από 0,1% Ειδική οπτική περιστροφή + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    Π-παντοθενικό ασβέστιο

    Το D-Calcium Pantothenate είναι το άλας ασβεστίου της υδατοδιαλυτής βιταμίνης Β5, που βρίσκεται παντού σε φυτά και ζωικούς ιστούς με αντιοξειδωτική ιδιότητα. Το Pentothenate είναι συστατικό του συνενζύμου Α και μέρος του συμπλέγματος βιταμίνης Β2. Η βιταμίνη Β5 είναι αυξητικός παράγοντας και είναι απαραίτητη για διάφορες μεταβολικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολισμού υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπαρών οξέων. Αυτή η βιταμίνη εμπλέκεται επίσης στη σύνθεση των λιπιδίων της χοληστερόλης, των νευροδιαβιβαστών, των στεροειδών ορμονών και του αιμογλο ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Τετραϊσοπαλμιτικό ασκορβύλιο

    Το Ascorbyl Tetraisopalmitate, που ονομάζεται επίσης Tetrahexyldecy Ascorbate, είναι ένα μόριο που προέρχεται από τη βιταμίνη C και το isopalmitic acid. Τα αποτελέσματα του προϊόντος είναι παρόμοια με αυτά της βιταμίνης C, το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να δρα ως αντιοξειδωτικό. Το τετραϊσοπαλμιτικό ασκορβύλιο μειώνει την παραγωγή οξειδωτικών παραγόντων, οι οποίοι συμβάλλουν στην καταστροφή των κυττάρων μετά από έκθεση σε υπεριώδεις ή χημικούς κινδύνους. Το προϊόν μπορεί να προστατεύσει από βλάβες στο DNA και σκουρόχρωμο δέρμα που προκαλείται από την έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία. Και, οπτική εφαρμογή δέρματος ...
  • Biotin

    Βιοτίνη

    Η βιοτίνη ονομάζεται επίσης D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7, είναι λευκή ή σχεδόν λευκή, κρυσταλλική σκόνη ή άχρωμοι κρύσταλλοι, πολύ ελαφρώς διαλυτοί στο νερό, αλκοόλ, πρακτικά αδιάλυτοι σε ακετόνη. Διαλύεται σε αραιά διαλύματα υδροξειδίων αλκαλίων. Βασικές τεχνικές παράμετροι Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη σκόνη Ταυτοποιήσεις (A, B, C) Συμμορφώνεται με τον προσδιορισμό USP 97,5% ~ 100,5% ακαθαρσίες Ατομική ακαθαρσία: όχι περισσότερο από 1,0% Συνολικές ακαθαρσίες: όχι περισσότερο από 2,0% Ειδική περιστροφή + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Συνένζυμο Q10

    Το συνένζυμο Q10 εμπλέκεται ως συστατικό των μιτοχονδρίων στην παραγωγή ενέργειας των κυττάρων. Έχει επίσης αντιοξειδωτική δράση, που χρησιμοποιείται ευρέως στη φυσιολογία, το φαρμακείο, τα καλλυντικά και την προστασία της υγείας. Είναι κίτρινη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη, άοσμο, άγευστο, εύκολα διαλυτό σε χλωροφόρμιο, βενζόλιο και τετραχλωράνθρακα. διαλυτό σε ακετόνη, αιθέρα, πετρέλαιο ελαφρώς διαλυτό σε αιθανόλη. αδιάλυτο στο νερό ή μεθανόλη. Θα αποσυντεθεί σε κόκκινες ουσίες στο φως,
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Φωσφορικό μαγνήσιο ασκορβύλιο

    Το μαγνήσιο ασκορβυλοφωσφορικό άλας είναι πολύ σταθερά παράγωγα βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ μονο-διυδρογόνο φωσφορικό άλας μαγνησίου) που δεν αποικοδομείται σε φόρμουλες που περιέχουν νερό. Σε προϊόντα περιποίησης δέρματος, το μαγνήσιο ασκορβύλιο φωσφορικό χρησιμοποιείται για προστασία και επισκευή UV, παραγωγή κολλαγόνου, λεύκανση και λάμψη του δέρματος και ως αντιφλεγμονώδες. Είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Θεωρείται ένας εξαιρετικός μη ερεθιστικός παράγοντας λεύκανσης σακίνων που εμποδίζει τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν μελανίνη και ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Φωσφορικό νάτριο ασκορβύλιο

    Παράγωγο φωσφορικού νατρίου Ascorbyl της βιταμίνης C, η βιταμίνη C βασίζεται στη σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία για την επεξεργασία πρώτων υλών που παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν, είτε από το στόμα είτε απορροφάται μέσω του δέρματος στο σώμα, μπορεί γρήγορα να αφομοιωθεί από φωσφατάση για να απελευθερώσει βιταμίνη C, βιταμίνη Το C παίζει μοναδικές φυσιολογικές και βιοχημικές λειτουργίες. Φωσφορικό νάτριο Βιταμίνη C Η βιταμίνη C έχει όλη την αποτελεσματικότητα και των δύο. Η βιταμίνη C υπερβαίνει επίσης την ευαισθησία στο φως, τη θερμότητα και τα μεταλλικά ιόντα, οξειδωμένα εύκολα ...
  • Kojic Acid

    Kojic Acid

    Το Kojic Acid είναι γνωστό ως 5- υδροξυλ-2- υδροξυμεθυλ-1 και 4- πιρανόνη. Είναι μια ασθενής όξινη οργανική ένωση που παρασκευάζεται με ζύμωση μικροοργανισμών. Το λεπτό τραμπερικό οξύ είναι μια λευκή ή κιτρινωπή βελόνα σαν κρύσταλλο. εύκολα διαλυτό σε νερό, αλκοόλη και ακετόνη, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, χλωροφόρμιο και πυριδίνη, αδιάλυτο στο βενζόλιο. ο μοριακός τύπος του είναι C6H6O4, Μοριακό βάρος 142.1, Σημείο τήξεως 153 ~ 156 ℃. Βασικές τεχνικές παράμετροι Εμφάνιση Λευκό ή υπόλευκο λευκό κρύσταλλο Ως ...
1234 Επόμενο> >> Σελίδα 1/4