Βιταμίνες

  • DL-Panthenol Powder

    DL-Πανθενόλη σε σκόνη

    Η DL-Panthenol είναι η προ-βιταμίνη του D-Παντοθενικού οξέος (Βιταμίνη Β5) για χρήση σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Το DL-Panthenol είναι ένα ρακεμικό μείγμα D-Panthenol και L-Panthenol. Το DL Panthenol, είναι ένα πολύ γνωστό μαλακτικό μαλλιών που επαναφέρει τη λάμψη και τη λάμψη στα θαμπά μαλλιά ενώ παράλληλα βελτιώνει την αντοχή σε εφελκυσμό. Επιπλέον, η DL-Panthenol είναι ένας παράγοντας περιποίησης του δέρματος και αποτελεσματική ενυδατική κρέμα.

     

  • DL-Panthenol 50%

    DL-πανθενόλη 50%

    Η DL-Panthenol είναι η προ-βιταμίνη του D-Παντοθενικού οξέος (Βιταμίνη Β5) για χρήση σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Το DL-Panthenol είναι ένα ρακεμικό μείγμα D-Panthenol και L-Panthenol. Το DL Panthenol, είναι ένα πολύ γνωστό μαλακτικό μαλλιών που επαναφέρει τη λάμψη και τη λάμψη στα θαμπά μαλλιά ενώ παράλληλα βελτιώνει την αντοχή σε εφελκυσμό. Επιπλέον, η DL-Panthenol είναι ένας παράγοντας περιποίησης του δέρματος και αποτελεσματική ενυδατική κρέμα.

  • DL-Panthenol 75%

    DL-πανθενόλη 75%

    Η DL-Panthenol είναι η προ-βιταμίνη του D-Παντοθενικού οξέος (Βιταμίνη Β5) για χρήση σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, δέρματος και νυχιών. Το DL-Panthenol είναι ένα ρακεμικό μείγμα D-Panthenol και L-Panthenol. Το DL Panthenol, είναι ένα πολύ γνωστό μαλακτικό μαλλιών που επαναφέρει τη λάμψη και τη λάμψη στα θαμπά μαλλιά ενώ παράλληλα βελτιώνει την αντοχή σε εφελκυσμό. Επιπλέον, η DL-Panthenol είναι ένας παράγοντας περιποίησης του δέρματος και αποτελεσματική ενυδατική κρέμα.

  • D-Panthenol

    D-πανθενόλη

    Η D-Panthenol είναι ένα διαυγές υγρό που είναι διαλυτό σε νερό, μεθανόλη και αιθανόλη. Έχει χαρακτηριστική οσμή και ελαφρώς πικρή γεύση. Η D-Panthenol είναι πηγή βιταμίνης Β5 και χρησιμοποιείται ως διατροφικό πρόσθετο και συμπλήρωμα.

    Η D-Panthenol είναι ένα ενεργό συστατικό για εξελιγμένα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών. Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Παρέχει ενυδάτωση και αντιφλεγμονώδη οφέλη στο δέρμα και βελτιώνει τη λάμψη, αποτρέπει τη φθορά και ενυδατώνει τα μαλλιά.

  • D-Panthenol 75%

    D-Panthenol 75%

    Η D-Panthenol είναι ένα διαυγές υγρό που είναι διαλυτό σε νερό, μεθανόλη και αιθανόλη. Έχει χαρακτηριστική οσμή και ελαφρώς πικρή γεύση. Η D-Panthenol είναι πηγή βιταμίνης Β5 και χρησιμοποιείται ως διατροφικό πρόσθετο και συμπλήρωμα.

    Η D-Panthenol είναι ένα ενεργό συστατικό για εξελιγμένα καλλυντικά προϊόντα περιποίησης δέρματος και μαλλιών. Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Παρέχει ενυδάτωση και αντιφλεγμονώδη οφέλη στο δέρμα και βελτιώνει τη λάμψη, αποτρέπει τη φθορά και ενυδατώνει τα μαλλιά.

  • D-Calcium Pantothenate

    D-παντοθενικό ασβέστιο

    Το παντοθενικό D-Calcium είναι το άλας ασβεστίου της υδατοδιαλυτής βιταμίνης Β5, που βρίσκεται παντού σε φυτικούς και ζωικούς ιστούς με αντιοξειδωτική ιδιότητα. Το πεντοθενικό είναι συστατικό του συνενζύμου Α και μέρος του συμπλέγματος της βιταμίνης Β2. Η βιταμίνη Β5 είναι ένας αυξητικός παράγοντας και είναι απαραίτητη για διάφορες μεταβολικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολισμού υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λιπαρών οξέων. Αυτή η βιταμίνη εμπλέκεται επίσης στη σύνθεση των λιπιδίων της χοληστερόλης, των νευροδιαβιβαστών, των στεροειδών ορμονών και της αιμοσφαιρίνης...
  • Ascorbyl Palmitate

    Παλμιτικός Ασκορβύλιος

    Ο παλμιτικός ασκορβυλεστέρας (επίσης γνωστός ως εστέρας βιταμίνης C) είναι μια μη όξινη μορφή της βιταμίνης C. Παρασκευάζεται από ασκορβικό οξύ (βιταμίνη C) και παλμιτικό οξύ (λιπαρό οξύ). Ο παλμιτικός ασκορβύλιος είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό: βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου.

    Ο παλμιτικός ασκορβυλεστέρας είναι μια εξαιρετικά βιοδιαθέσιμη, λιποδιαλυτή μορφή ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C) και έχει όλες τις ιδιότητες του εγγενούς υδατοδιαλυτού αντίστοιχου, δηλαδή της βιταμίνης C. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό στην προστασία των λιπιδίων από την υπεροξείδωση και είναι μια ελεύθερη ρίζα οδοκαθαριστής.

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Τετραϊσοπαλμιτικός ασκορβυλεστέρας

    Το Ascorbyl Tetraisopalmitate είναι ένα ελαιοδιαλυτό παράγωγο της βιταμίνης C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλότερες συγκεντρώσεις χωρίς μειονεκτήματα, το Ascorbyl Tetraisopalmitate είναι ένα από τα πιο σταθερά παράγωγα της βιταμίνης C. Εκτός από τα γενικά οφέλη της καθαρής βιταμίνης C, το Ascorbyl Tetraisopalmiate έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει Συγκρίνοντας το καθαρό ασκορβικό οξύ της βιταμίνης C, το Ascorbyl Tetraisopalmitate δεν θα κάνει απολέπιση ούτε θα ερεθίσει το δέρμα. Είναι καλά ανεκτό ακόμα και από τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Επίσης, σε αντίθεση με την κανονική Βιταμίνη C, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλές δόσεις και για έως και δεκαοκτώ μήνες χωρίς οξείδωση. Το Ascorbyl Tetraisopalmitate είναι ο τετραεστέρας του ασκορβικού οξέος και του ισοπαλμιτικού οξέος. Είναι ένα κλινικά αποδεδειγμένο, σταθερό, ελαιοδιαλυτό παράγωγο βιταμίνης C που παρέχει ανώτερη διαδερμική απορρόφηση και μετατρέπεται αποτελεσματικά σε ελεύθερη βιταμίνη C στο δέρμα. Αυτό το πολυλειτουργικό συστατικό αναστέλλει τη δραστηριότητα της ενδοκυτταρικής τυροσινάσης και της μελανογένεσης για να λαμπρύνει, μειώνει τη βλάβη των κυττάρων ή του DNA που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία, παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική λειτουργία και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου.

  • Ethyl Ascorbic Acid

    Αιθυλικό ασκορβικό οξύ

    Το αιθύλιο ασκορβικό οξύ είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας λεύκανσης του δέρματος, αναστέλλει τη δραστηριότητα της τυροσινάσης δρώντας στο Cu2+ και εμποδίζει τη σύνθεση της μελανίνης. Είναι ένα αιθεροποιημένο παράγωγο του ασκορβικού οξέος, ένα από τα πιο σταθερά παράγωγα του ασκορβικού οξέος. πολύ καλή σταθερότητα σε όλα τα είδη καλλυντικών σκευασμάτων.

    Το αιθυλικό ασκορβικό οξύ διεισδύει στο δέρμα όπου μεταβολίζεται σε ασκορβικό οξύ. Λόγω αυτής της διαδικασίας η αποτελεσματικότητά του είναι πιο έντονη από εκείνη του καθαρού ασκορβικού οξέος. Δεν ερεθίζει το δέρμα και τα μάτια.

  • L-Ascorbic Acid 2-Glucoside

    L-Ασκορβικό Οξύ 2-Γλυκοζίτη

    Ο ασκορβυλικός γλυκοζίτης είναι μια φυσική δραστική ουσία που περιέχει τη δομή της βιταμίνης C, αλλά είναι σταθερή. Ο ασκορβυλικός γλυκοζίτης μπορεί να αναστείλει αποτελεσματικά το σχηματισμό μελανίνης, να αραιώσει το χρώμα του δέρματος, να μειώσει τις κηλίδες ηλικίας και τη μελάγχρωση των φακίδων. Ο ασκορβυλικός γλυκοζίτης έχει επίσης τον ρόλο της λεύκανσης του δέρματος, της αντιγήρανσης του δέρματος κ.λπ.

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Ασκορβυλοφωσφορικό μαγνήσιο

    Το μαγνήσιο ασκορβυλοφωσφορικό είναι ένα υδατοδιαλυτό, μη ερεθιστικό, σταθερό παράγωγο της βιταμίνης C. Έχει την ίδια δυνατότητα με τη βιταμίνη C να ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος, αλλά είναι αποτελεσματικό σε σημαντικά χαμηλότερες συγκεντρώσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεντρώσεις έως και 10 % για την καταστολή του σχηματισμού μελανίνης (σε διαλύματα λεύκανσης του δέρματος). Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το Magnesuim Ascorbyl Phosphate μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από τη βιταμίνη C για άτομα με ευαίσθητο δέρμα και για όσους επιθυμούν να αποφύγουν τυχόν απολεπιστικά αποτελέσματα, καθώς πολλές φόρμουλες βιταμίνης C είναι πολύ όξινες (και επομένως έχουν απολεπιστικά αποτελέσματα).

  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Ασκορβυλοφωσφορικό νάτριο

    Ασκορβυλφωσφορικό νάτριο παράγωγο βιταμίνης C, βιταμίνη C βασίζεται στη σύγχρονη επιστήμη και τεχνολογία για την επεξεργασία των πρώτων υλών που παρασκευάζονται με αυτό το προϊόν, είτε από το στόμα είτε απορροφάται μέσω του δέρματος στο σώμα, μπορεί να αφομοιωθεί γρήγορα από τη φωσφατάση σε ελεύθερη βιταμίνη C, βιταμίνη Το C παίζει μοναδικές φυσιολογικές και βιοχημικές λειτουργίες. Φωσφορικό νάτριο Βιταμίνη C Η βιταμίνη C έχει όλη την αποτελεσματικότητα και των δύο. Η βιταμίνη C υπερνικά επίσης τα ευαίσθητα στο φως, τη θερμότητα και τα μεταλλικά ιόντα, που οξειδώνονται εύκολα...
12 Επόμενο > >> Σελίδα 1/2