Zaintza pertsonaleko osagaiak

  • DL -Panthenol Powder

    DL -Pantenol hautsa

    DL-Pantenola humectante bikaina da, hauts zuri forma duena, uretan, alkoholean, propilenglikolean disolbagarria. DL-Pantenola B5 Provitamina izenarekin ere ezagutzen da, gizakiaren bitarteko metabolismoan funtsezko papera betetzen duena. B5 bitaminaren gabeziak eragin dezake nahaste dermatologiko ugari. DL-Pantenola ia mota guztietako prestaketa kosmetikoetan aplikatzen da. DL-Pantenolak ilea, azala eta azazkalak zaintzen ditu. Azalean, DL-Pantenola sakoneko hezetzaile sakona da. DL-Pantenolak epitelioaren hazkundea estimula dezake. an ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Pantenola% 50

    DL-Panthenol 50% humectante bikaina da, likido likats hori eta kolore zurbilik gabeko hori, uretan, alkoholean, propilenglikolean disolbagarria. DL-Pantenola B5 probitamina izenarekin ere ezagutzen da, gizakiaren bitarteko metabolismoan funtsezko papera betetzen duena. B5 bitaminaren nahaste dermatologiko ugari sor ditzake. DL-Pantenola ia mota guztietako prestaketa kosmetikoetan aplikatzen da. DL-Pantenolak ilea, azala eta iltzeak zaintzen ditu. Larruazalean, DL-Pantenola sakoneko hezetzaile sakona da. DL-Pantenolak estimula dezake. gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Pantenola% 75

    DL-Pantenola% 75 humectante bikaina da, likido likatsua eta kolore horixka artekoa, uretan, alkoholean, propilenglikolean disolbagarria. DL-Pantenola B5 probitamina izenarekin ere ezagutzen da, gizakiaren bitarteko metabolismoan funtsezko papera betetzen duena. B5 bitaminaren nahasmendu dermatologiko ugari sor ditzake. DL-Pantenola ia mota guztietako prestaketa kosmetikoetan aplikatzen da. DL-Pantenolak ilea, azala eta iltzeak zaintzen ditu. Azalean, DL-Pantenola sakoneko hezetzaile sakona da. DL-Pantenolak estimula dezake. gro ...
  • D -Panthenol

    D -Pantenola

    D-Panthenol azido pantotenikoaren deribatu likido likatsua da eta bereziki aplikazio topikoetarako garatu da. Uretan oso disolbagarria, alkoholean erraz disolbagarria, glizerolean disolbagarria, eterrean disolbagarria, landare-olioetan, olio mineraletan eta gantzetan disolbaezina. Parametro tekniko nagusiak: Identifikazioa A USP identifikazioarekin bat dator B USP identifikazioarekin bat dator C USP itxurarekin bat dator. Itxura kolorerik gabea, likatsua eta garbia. Saiakuntza (oinarri anhidroa)% 98,0 ~% 102,0 ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Pantenola% 75

    D-Panthenol% 75 azido pantotenikoaren deribatu likido likatsua da eta bereziki aplikazio topikorako garatu da. Uretan oso disolbagarria, alkoholean erraz disolbagarria, glizerolean disolbagarria, eterrean disolbagarria, landare-olioetan, olio mineraletan eta gantzetan disolbaezina. . Parametro tekniko nagusiak: Itxura Kolorerik gabea, likatsua eta likidoa Identifikazioak Erreakzio positiboa Saiakuntza (HPLC) 75,0 ~% 78,5 Ura (Karl Fischer)% 0,1 baino gehiago Biraketa optiko espezifikoa + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-Kaltzio Pantotenatoa

    D-Kaltzio Pantotenatoatoa B5 bitamina disolbagarriaren kaltzio gatza da, propietate antioxidatzailea duten landare eta animalien ehunetan nonahikoa den. Pentotenatoa A koentzimaren osagaia da eta B2 bitamina konplexuaren osagaia da. B5 bitamina hazkunde faktorea da eta funtsezkoa da hainbat funtzio metabolikoetarako, hala nola karbohidratoak, proteinak eta gantz azidoak metabolizatzeko. Bitamina hau kolesterol lipidoen, neurotransmisoreen, hormona esteroideen eta hemogloaren ... sintesian ere parte hartzen du.
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tetrahexyldecy Ascorbate ere deitua, C bitaminatik eta azido isopalmitikotik eratorritako molekula da. Produktuaren efektuak C bitaminaren antzekoak dira, garrantzitsuena antioxidatzaile gisa jokatzeko gai da. Ascorbyl tetraisopalmitateak agente oxidatzaileen ekoizpena murrizten du, eta horrek zelulen kalteak eragiten ditu UV edo arrisku kimikoen eraginpean egon ondoren. Eta, larruazaleko ikusizko irudia ...
  • Biotin

    Biotina

    Biotina D-Biotina ere deitzen da, H bitamina, B7 bitamina, zuria edo ia zuria da, kristalina hautsa edo kolorerik gabeko kristalak, oso uretan disolbagarriak, alkoholean, azetonan praktikoki disolbaezinak direnak. Funtsezko parametro teknikoak Itxura Hauts zuri edo zuri-gorrien identifikazioak (A, B, C) USP azterketara egokitzen da% 97,5 ~% 100,5 Ezpurutasunak Banakako ezpurutasuna: ez% 1,0 baino gehiago Guztizko ezpurutasunak: ez% 2,0 baino gehiago Biraketa espezifikoa + 89 ° ~ + 93 ° erresistentzia ...
  • Coenzyme Q10

    Q10 koentzima

    Q10 koenzimak mitokondrien osagai gisa hartzen du parte zelulen energia ekoizpenean. Efektu antioxidatzailea ere badu, fisiologian, farmazian, kosmetikoetan eta osasunaren babesean oso erabilia da. Kristal hauts hori hori edo hori argia da, usainik gabekoa, zapore gabekoa, kloroformo, bentzeno eta karbono tetrakloruroan erraz disolbagarria; disolbagarriak azetonan, eterrean, petrolioaren ehterrean; etanolean apur bat disolbagarria; disolbaezina uretan edo metanolean. Argian substantzia gorrietan deskonposatuko da, egonkorrean ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnesio askorbil fosfatoa

    Magnesio askorbil fosfatoa C bitaminaren eratorriak oso egonkorrak dira (L-azido askorbikoa mono-dihidrogeno fosfato magnesio gatza) eta ura duten formuletan ez da degradatzen. larruazala argitu eta argitu, eta antiinflamatorio gisa. Gainera, antioxidatzaile indartsua da. Larruazaleko zelulek melanina eta argia sortzea eragozten duen sakin zuriketa eragile bikain gisa hartzen da ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Sodio askorbil fosfatoa

    C bitaminaren sodio askorbil fosfatoaren eratorria, C bitamina produktu hau erabiliz egindako lehengaiak prozesatzeko zientzia eta teknologia modernoan oinarrituta dago, ahoz edo larruazalean gorputzean xurgatuta, fosfatasak azkar digeritu dezake C bitamina askatzeko. C-k funtzio fisiologiko eta biokimiko bakarrak betetzen ditu.Sodio fosfatoa C bitamina C bitaminak bien eraginkortasuna du. C bitaminak argi, bero eta metal ioien sentikorrak gainditzen ditu, erraz oxidatzen diren sh ...
  • Kojic Acid

    Kojic Acid

    Azido Kojikoa 5- hidroxil -2- hidroximetil -1 eta 4- piranona izenarekin ezagutzen da. Mikroorganismoen hartziduraz osatutako konposatu organiko azido azala da.Azido tramperiko fina kristala bezalako orratz zuri edo horixka da; uretan, alkoholean eta azetonan erraz disolbagarriak, eterrean, etil azetatoan, kloroformoan eta piridinan disolbagarriak, bentzenoan disolbaezinak; bere formula molekularra C6H6O4 da, Pisu molekularra142.1, Fusio puntua153 ~ 156 ℃. Gako parametro teknikoak Itxura Kristal zuria edo zurixka bezain ...
1234 Hurrengoa> >> 1/4 orrialdea