مواد مراقبت شخصی

  • DL -Panthenol Powder

    پودر DL-پانتنول

    DL-Panthenol یک ماده عالی جذب کننده است ، با فرم پودر سفید ، محلول در آب ، الکل ، پروپیلن گلیکول. DL-Panthenol همچنین به عنوان Provitamin B5 شناخته می شود ، که نقشی اساسی در متابولیسم واسطه انسان دارد. کمبود ویتامین B5 می تواند منجر به بسیاری از اختلالات پوستی. DL-Panthenol تقریباً در همه انواع آماده سازی های آرایشی استفاده می شود. DL-Panthenol از مو ، پوست و ناخن مراقبت می کند. در پوست ، DL-Panthenol یک ماده ضدعفونی کننده نفوذ عمیق است. DL-Panthenol می تواند رشد اپیتلیوم را تحریک کند و دارای یک ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL-پانتنول 50

    DL-Panthenol 50٪ یک ماده عالی جذب کننده است ، این یک مایع چسبناک زرد کم رنگ و بی رنگ ، محلول در آب ، الکل ، پروپیلن گلیکول است. DL-Panthenol همچنین به عنوان Provitamin B5 شناخته می شود ، که نقشی اساسی در متابولیسم واسطه انسان بازی می کند. ویتامین B5 می تواند منجر به بسیاری از اختلالات پوستی شود. DL-Panthenol تقریباً در همه انواع آماده سازی های آرایشی استفاده می شود. DL-Panthenol از مو ، پوست و ناخن مراقبت می کند. در پوست ، DL-Panthenol یک ماده ضدعفونی کننده نفوذ عمیق است. DL-Panthenol می تواند تحریک کند ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75٪

    DL-Panthenol 75٪ یک ماده مرطوب کننده عالی است ، این یک مایع چسبناک زرد کم رنگ و بی رنگ ، محلول در آب ، الکل ، پروپیلن گلیکول است. DL-Panthenol همچنین به عنوان Provitamin B5 شناخته می شود ، که نقشی اساسی در متابولیسم واسطه انسان دارد. ویتامین B5 می تواند منجر به بسیاری از اختلالات پوستی شود. DL-Panthenol تقریباً در همه انواع آماده سازی های آرایشی استفاده می شود. DL-Panthenol از مو ، پوست و ناخن مراقبت می کند. در پوست ، DL-Panthenol یک ماده ضدعفونی کننده نفوذ عمیق است. DL-Panthenol می تواند تحریک کند ...
  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol از مشتقات مایع چسبناک اسید پانتوتنیک است و به طور خاص برای کاربردهای موضعی تولید شده است. بسیار محلول در آب ، محلول در الکل ، محلول در گلیسرول ، کمی محلول در اتر ، محلول در روغن های گیاهی ، روغن های معدنی و چربی ها. پارامترهای اصلی فنی: شناسایی A مطابق با USP شناسایی B مطابق با USP شناسایی C مطابق با ظاهر USP سنجش مایع بی رنگ ، لزج و شفاف (بدون آب) 98.0 ~ .0 102.0 Spec مشخصات ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75٪

    D-Panthenol 75٪ مشتق مایع چسبناک اسید پانتوتنیک است و به طور خاص برای استفاده موضعی تولید شده است. محلول در آب ، محلول در الکل ، محلول در گلیسرول ، محلول در اتر ، محلول در اتر ، محلول در روغن های گیاهی ، روغن های معدنی و چربی ها . پارامترهای اصلی فنی: ظاهر شناسایی مایع بی رنگ ، لزج و شفاف روش واکنش مثبت (HPLC) 75.0 ~ 78.5٪ آب (کارل فیشر) بیش از 0.1٪ چرخش نوری خاص + 29 ° ~ + 31.5 درجه صبح ...
  • D-Calcium Pantothenate

    پنتوتنات کلسیم D

    D-Calcium Pantothenate نمک کلسیم ویتامین B5 محلول در آب است که به طور فراگیر در گیاهان و بافت های حیوانی با خاصیت آنتی اکسیدانی یافت می شود. پنتوتنات یکی از اجزای کوآنزیم A و بخشی از مجموعه ویتامین B2 است. ویتامین B5 یک فاکتور رشد است و برای عملکردهای مختلف متابولیکی از جمله متابولیسم کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و اسیدهای چرب ضروری است. این ویتامین همچنین در سنتز لیپیدهای کلسترول ، انتقال دهنده های عصبی ، هورمون های استروئیدی و هموگل ... نقش دارد.
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    آسکوربیل تترایزوپالمیت

    آسکوربیل تترایزوپالمیت ، که به آن Tetrahexyldecy Ascorbate نیز گفته می شود ، مولکولی است که از ویتامین C و اسید ایزوپالمیک گرفته شده است. اثرات این محصول مانند ویتامین C است ، از همه مهمتر این که می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند. Ascorbyl Tetraisopalmitate تولید عوامل اکسید کننده را کاهش می دهد ، که پس از قرار گرفتن در معرض اشعه ماورا بنفش یا خطرات شیمیایی به آسیب سلول کمک می کند. برش می تواند در برابر آسیب DNA و تیرگی پوست ناشی از قرار گرفتن در معرض UV محافظت کند. و جلوه بصری پوست ...
  • Biotin

    بیوتین

    بیوتین همچنین به عنوان D-Biotin ، ویتامین H ، ویتامین B7 نامگذاری شده است ، این ماده سفید یا تقریباً سفید ، پودر کریستالی یا بلورهای بی رنگ است ، که در آب ، الکل ، محلول در استون بسیار کمی محلول است. این در محلول های رقیق هیدروکسیدهای قلیایی حل می شود. پارامترهای اصلی فنی مشخصات ظاهری پودر سفید یا سفید سفید (A ، B ، C) مطابق با USP Assay 97.5٪ ~ 100.5٪ ناخالصی ها ناخالصی فردی: بیش از 1.0٪ کل ناخالصی ها: بیش از 2.0٪ چرخش خاص + 89 ° ~ + 93 درجه مقاومت ...
  • Coenzyme Q10

    کوآنزیم Q10

    کوآنزیم Q10 به عنوان جزئی از میتوکندری در تولید انرژی سلول ها نقش دارد. این ماده همچنین دارای یک اثر آنتی اکسیدانی است ، بنابراین به طور گسترده ای در فیزیولوژی ، داروخانه ، مواد آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. این پودر کریستال زرد یا زرد روشن ، بی بو ، بی مزه ، به راحتی در کلروفرم ، بنزن و تتراکلرید کربن قابل حل است. محلول در استون ، اتر ، نفت ehter ؛ کمی محلول در اتانول ؛ محلول در آب یا متانول است. این در نور به مواد قرمز تجزیه می شود ،
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    منیزیم اسکوربیل فسفات

    منیزیم اسکوربیل فسفات یک مشتق بسیار پایدار ویتامین C است (نمک منیزیم فسفات مونو دی هیدروژن اسید اسکوربیک اسید) که در فرمول های حاوی آب تخریب نمی شود. در محصولات مراقبت از پوست ، اسید اسکوربیل منیزیم برای محافظت در برابر اشعه ماورا بنفش و ترمیم ، تولید کلاژن ، استفاده می شود روشن کننده و روشن کننده پوست ، و به عنوان ضد التهاب است. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است. این ماده سفید کننده ساکین ضد تحریک عالی است که سلولهای پوست را برای تولید ملانین و نور مهار می کند ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    سدیم اسکوربیل فسفات

    اسید اسکوربیل فسفات سدیم از ویتامین C ، ویتامین C بر اساس دانش و فن آوری مدرن برای پردازش مواد اولیه ساخته شده با استفاده از این محصول ، چه به صورت خوراکی و چه از طریق پوست به بدن جذب می شود ، می تواند به سرعت توسط فسفاتاز به ویتامین C آزاد ، ویتامین هضم شود C عملکردهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی منحصر به فردی را ایفا می کند. سدیم فسفات ویتامین C ویتامین C تمام اثرات هر دو را دارد. ویتامین C همچنین بر حساسیت به یون های نور ، گرما و فلز غلبه می کند ، به راحتی اکسید می شود ...
  • Kojic Acid

    کوجیچ اسید

    کوجیک اسید به عنوان 5- هیدروکسیل -2- هیدروکسی متیل -1 و 4- پیرانون شناخته می شود. این یک ترکیب آلی اسیدی ضعیف است که با تخمیر میکروارگانیسم ها ساخته می شود. اسید ترامپریک خوب یک سوزن سفید یا زرد مانند کریستال است. به راحتی در آب ، الکل و استون حل می شود ، کمی در اتر ، اتیل استات ، کلروفرم و پیریدین حل می شود ، در بنزن نامحلول است. فرمول مولکولی آن C6H6O4 ، وزن مولکولی 142.1 ، نقطه ذوب 153 ~ 156 است. پارامترهای اصلی فنی شکل ظاهری کریستال سفید یا سفید به عنوان ...
1234 بعدی> >> صفحه 1/4