Hydrolysoitu keratiini

  • Hydrolyzed Keratin

    Hydrolysoitu keratiini

    Hydrolysoitu keratiini on tyypin V kollageeni, joka on peräisin luonnollisesta höyhenestä kehittyneen bioentsyymin hajotuksen kautta. Hydrolysoidulla keratiinilla on hyvä ihon affiniteetti ja hyvä kosteuden säilyttäminen. Se voi imeytyä hiuksiin estääkseen hiusten vaurioitumisen, lievittäen ihon ja hiusten ärsytystä, joka johtuu pinta -aktiivisesta aineesta kosmeettisessa koostumuksessa. Sen ominaisuuksien ansiosta: luonnollinen hiustenhoito- ja korjausaine, korkea keratiini -affiniteetti ja läpäisevyys,
    Parannettu ulkonäkö ja joustava koostumus, Erinomainen liukoisuus (40 Mg/100 g vettä), Ei säilöntäaineita, Hydrolysoitua keratiinia käytetään laajalti henkilökohtaisen hygienian tuotteissa ja huippuluokan kosmetiikkateollisuudessa.