Tuotteet

  • DL -Panthenol Powder

    DL-pantenolijauhe

    DL-panthenoli on erinomainen kosteuttaja, valkoisena jauheena, liukenee veteen, alkoholiin, propyleeniglykoliin, DL-panthenoli tunnetaan myös nimellä Provitamin B5, jolla on keskeinen rooli ihmisen välittäjäaineenvaihdunnassa. B5-vitamiinin puute voi johtaa monia ihotautihäiriöitä. DL-panthenolia käytetään melkein kaikentyyppisissä kosmeettisissa valmisteissa. DL-panthenoli hoitaa hiuksia, ihoa ja kynsiä. ihossa DL-panthenoli on syvälle tunkeutuva kosteuttaja. DL-panthenoli voi stimuloida epiteelin kasvua ja on ja ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenoli 50%

    DL-Panthenol 50% on suuri kosteudensäilyttävä aine, se on väritön tai vaaleankeltainen viskoosi neste, joka liukenee veteen, alkoholiin, propyleeniglykoliin, DL-Panthenol tunnetaan myös nimellä Provitamin B5, jolla on keskeinen rooli ihmisen välittäjäaineen aineenvaihdunnassa. B5-vitamiinin annos voi johtaa moniin dermatologisiin häiriöihin. DL-panthenolia käytetään melkein kaikentyyppisissä kosmeettisissa valmisteissa. DL-panthenolia hoitaa hiukset, iho ja kynnet. ihossa DL-panthenoli on syvälle tunkeutuva kosteuttaja. DL-panthenoli voi stimuloida ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL-pantenoli 75%

    DL-panthenoli 75% on suuri kosteuttaja, se on väritön tai vaaleankeltainen viskoosi neste, joka liukenee veteen, alkoholiin, propyleeniglykoliin, DL-pantenoli tunnetaan myös nimellä Provitamin B5, jolla on keskeinen rooli ihmisen välittäjäaineenvaihdunnassa. B5-vitamiinin annos voi johtaa moniin dermatologisiin häiriöihin. DL-panthenolia käytetään melkein kaikentyyppisissä kosmeettisissa valmisteissa. DL-panthenolia hoitaa hiukset, iho ja kynnet. ihossa DL-panthenoli on syvälle tunkeutuva kosteuttaja. DL-panthenoli voi stimuloida ...
  • D -Panthenol

    D-pantenoli

    D-panthenoli on viskoosi nestemäinen pantoteenihapon johdannainen ja se on kehitetty erityisesti paikallisiin sovelluksiin. Hyvin vesiliukoinen, helposti liukeneva alkoholiin, liukenee glyseroliin, liukenee vähän eetteriin, ei liukene kasviöljyihin, mineraaliöljyihin ja rasvoihin. Tärkeimmät tekniset parametrit: Tunnistaminen A vastaa USP-tunnistusta B vastaa USP-tunnistetta C vastaa USP-ulkonäköä Väritön, viskoosi ja kirkas nestemäärä (vedetön) 98,0% ~ 102,0% ...
  • D -Panthenol 75%

    D-pantenoli 75%

    D-Panthenol 75% on viskoosi nestemäinen pantoteenihapon johdannainen ja se on kehitetty erityisesti paikallista käyttöä varten. Hyvin vesiliukoinen, helposti liukeneva alkoholiin, liukenee glyseroliin, liukenee eetteriin, ei liukene kasviöljyihin, mineraaliöljyihin ja rasvoihin . Tärkeimmät tekniset parametrit: Ulkonäkö Väritön, viskoosi ja kirkas neste Tunnistukset Positiivisen reaktion määritys (HPLC) 75,0 ~ 78,5% vettä (Karl Fischer) Enintään 0,1% optinen ominaiskierto + 29 ° ~ + 31,5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D-kalsiumpantotenaatti

    D-kalsiumpantotenaatti on vesiliukoisen B5-vitamiinin kalsiumsuola, jota esiintyy kaikkialla kasveissa ja eläinkudoksissa, joilla on antioksidanttiominaisuuksia. Pentotenaatti on osa koentsyymi A: ta ja osa B2-vitamiinikompleksia. B5-vitamiini on kasvutekijä ja on välttämätön erilaisille aineenvaihduntatoiminnoille, mukaan lukien hiilihydraattien, proteiinien ja rasvahappojen metabolia. Tämä vitamiini on mukana myös kolesterolilipidien, välittäjäaineiden, steroidihormonien ja hemoglo ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Askorbyylitetraisopalmitaatti

    Askorbyylitetraisopalmitaatti, jota kutsutaan myös tetraheksidekyyliaskorbaatiksi, on molekyyli, joka on johdettu C-vitamiinista ja isopalmitiinihaposta. Tuotteen vaikutukset ovat samanlaisia ​​kuin C-vitamiinin vaikutukset, mikä tärkeintä, se voi toimia antioksidanttina. Askorbyylitetraisopalmitaatti vähentää hapettavien aineiden tuotantoa, mikä lisää soluvaurioita UV-säteilylle tai kemiallisille vaaroille altistumisen jälkeen.Tuote voi suojata UV-altistuksen aiheuttamilta DNA-vaurioilta ja ihon tummumiselta. Ja ihon visuaalinen sovellus ...
  • Biotin

    Biotiini

    Biotiini, jota kutsutaan myös nimellä D-biotiini, H-vitamiini, B7-vitamiini, se on valkoista tai melkein valkoista, kristallijauhetta tai värittömiä kiteitä, liukenee hyvin vähän veteen, alkoholiin, käytännössä liukenematon asetoniin. Liukenee laimeaan alkalihydroksidiliuokseen. Tärkeimmät tekniset parametrit Ulkonäkö Valkoisen tai luonnonvalkoisen jauheen tunnistetiedot (A, B, C) vastaa USP-määritystä 97,5% ~ 100,5% epäpuhtauksia Yksittäinen epäpuhtaus: enintään 1,0% Epäpuhtauksia yhteensä: enintään 2,0% Spesifinen kierto + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    Koentsyymi Q10

    Koentsyymi Q10 on osa mitokondrioita solujen energiantuotannossa. Sillä on myös antioksidanttivaikutus, jota käytetään niin laajalti fysiologiassa, farmasiassa, kosmetiikassa ja terveyden suojelussa.Se on keltainen tai vaaleankeltainen kristallijauhe, hajuton, mauton, helposti liukoinen kloroformiin, bentseeniin ja hiilitetrakloridiin; liukenee asetoniin, eetteriin, maaöljyteriin; liukenee vähän etanoliin; veteen tai metanoliin liukenematon, hajoaa punaisiksi aineiksi valossa, ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Magnesiumaskorbyylifosfaatti

    Magnesiumaskorbyylifosfaatti on erittäin stabiili C-vitamiinijohdannainen (L-askorbiinihappo-monodivetyfosfaattimagnesiumsuola), joka ei hajoa vettä sisältävissä kaavoissa. ihoa vaalentava ja kirkastava sekä anti-inflammatorinen.Se on myös voimakas antioksidantti.Sitä pidetään erinomaisena ärsyttämättömänä sakinvalkaisuaineena, joka estää ihosoluja tuottamasta melaniinia ja valoa ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    Natriumaskorbyylifosfaatti

    C-vitamiinin natriumaskorbyylifosfaattijohdannainen, C-vitamiini, perustuu nykyaikaisiin tieteisiin ja tekniikkaan, jolla käsitellään tällä tuotteella valmistettuja raaka-aineita joko suullisesti tai imeytyy ihon läpi kehoon, ja fosfataasi voi pilkkoutua nopeasti vapauttamaan C-vitamiinia, vitamiinia C: llä on ainutlaatuiset fysiologiset ja biokemialliset toiminnot. Natriumfosfaatti-C-vitamiinilla C-vitamiinilla on kaikki molempien tehokkuus. C-vitamiini voittaa myös herkät valo-, lämpö- ja metalli-ionit, helposti hapet ...
  • Kojic Acid

    Kojic-happo

    Kojic-happo tunnetaan nimellä 5-hydroksyyli-2-hydroksimetyyli-1 ja 4- piranoni. Se on heikko hapan orgaaninen yhdiste, joka on valmistettu fermentoimalla mikro-organismeja. Hieno tramperiinihappo on valkoinen tai kellertävä neula, kuten kide; helposti liukenee veteen, alkoholiin ja asetoniin, liukenee hieman eetteriin, etyyliasetaattiin, kloroformiin ja pyridiiniin, liukenematon bentseeniin; sen molekyylikaava on C6H6O4, molekyylipaino142,1, sulamispiste153 ~ 156 ℃. Tärkeimmät tekniset parametrit Ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen ...