dsdsg

hírek

Különleges árat kínálunk a DL-Panthenol Powder USP Grade számára 2020. szeptember 01. és 2020. 30. 30. között. Azonnali visszajelzést kap a részletekről, ha bármilyen kérést elküld nekünk.

A DL-Panthenol nagy nedvesítőszer, fehér por alakú, vízben, alkoholban, propilén-glikolban oldódik. A DL-Panthenol B5 provitamin néven is ismert, amely kulcsszerepet játszik az emberi közbenső anyagcserében. A B5-vitamin hiánya sok dermatológiai rendellenesség. A DL-Panthenolt szinte minden típusú kozmetikai készítményben alkalmazzák. A DL-Panthenol ápolja a hajat, a bőrt és a körmöket. A bőrben a DL-Panthenol mélyen behatoló nedvesítőszer. A DL-Panthenol serkenti az epithelium növekedését és antiflogisztikus hatás a sebgyógyulás elősegítésére. A hajban a DL-Panthenol hosszú ideig képes tartani a nedvességet és megakadályozza a haj károsodását. A DL-Panthenol a haj sűrűségét is javíthatja, javíthatja a fényességet és fényt. A körömápolás során a DL-Panthenol javíthatja a hidratációt és rugalmasságot kölcsönöz. Gyakran használják a legjobb bőr- és hajápoló termékekben, számos kondicionálóban, krémben és testápolóban adják hozzá. Használható a bőr gyulladásának kezelésére, a bőrpír csökkentésére és hidratáló tulajdonságokkal a krémekhez, testápolókhoz, haj- és bőrápoláshoz. Termékek .

Főbb műszaki paraméterek:

Azonosítás Infravörös abszorpció
Azonosítás B Mélykék szín alakul ki
Azonosítás C Mély bíborvörös szín alakul ki
Megjelenés Jól diszpergált fehér por
Próba 99,0% ~ 102,0%
Specifikus forgatás -0,05°~ + 0,05°
Olvadási tartomány 64,5 ℃ ~ 68,5 ℃
Szárítási veszteség Legfeljebb 0,5%
Aminopropanol Legfeljebb 0,1%
Nehéz fémek Legfeljebb 10 ppm
A gyújtás helyreállítása Legfeljebb 0,1%

Alkalmazások:

Nedvesítőszer / Lágyító / Mositurizer / Sűrítő


Feladás időpontja: 2020.09.04