dsdsg

արտադրանք

Polyquaternium-10

Կարճ նկարագրություն:


  • Ապրանքային անուն: Polyquaternium-10
  • Հոմանիշներ: PQ-10, Polyquaternium 10
  • INCI անուն: Polyquaternium-10
  • CAS թիվ. :: 68610-92-4
  • Ապրանքի մանրամասն

    ՀՏՀ

    Ապրանքի թեգերը

    Polyquaternium-10 ունի գերազանց կոնդիցիոներ, հակաստատիկ, կատարողականություն, վերականգնում է վնասված մազերը, մազերը դարձնում փափուկ, հարթ և ճկուն:Պոլիկվատրնիում-10- ը ջրի մեջ լուծվող կատիոնային պոլիմեր է, որը համատեղելի է բոլոր տեսակի մակերեսային ակտիվանյութերի հետ: Խտացնող, հակաստատիկ, կոնդիցիոներ, խոնավեցնող լավ ցուցանիշներով այն կարող է վերականգնել վնասված մազերը և բարձրացնել սանրումն ու խոնավացումը մազերին, ինչպես նաև նվազեցնել մակերեսային ակտիվանյութերի պատճառած գրգռումը, վերականգնել մաշկի ինքնապաշտպանությունը, տալ խոնավեցնող, քսայուղ և էլեգանտ մաշկի զգացում:

    Տեխնիկական պարամետրեր.

    YR-Polyquata 400

    Արտաքին տեսք Դեղնավուն փոշի
    pH (25 ℃, 2% ջրային լուծույթ) 5,0 ~ 7,0
    Չորացման ժամանակ կորուստ 6,0% առավելագույն
    Մածուցիկություն (25 ℃, 2% լուծ.) 300 ~ 500 cps
    Ազոտի պարունակությունը 1.50 ~ 2.20%
    Մոխիր .03.0%

    YR-Polyquata 3000

    Արտաքին տեսք Դեղնավուն փոշի
    pH (25 ℃, 1% ջրային լուծույթ) 5,0 ~ 7,0
    Չորացման ժամանակ կորուստ 6,0% առավելագույն
    Մածուցիկություն (25 ℃, 1% լուծում) 1000 ~ 2500 cps
    Ազոտի պարունակությունը 1.50 ~ 2.20%
    Մոխիր .03.0%

    Դիմումներ. 

    Polyquaternium-10- ը հիմնականում օգտագործվում է 2-ը 1 շամպունի, կոնդիցիոների և վարսահարդարման գելի, մազերի լակի, մազերի տոնիկ, մարմնի լվացման, դեմքի մաքրման համար, լոսյոն և քսուք ձևակերպելու համար: երբ օգտագործվում են մաքրող միջոցներում և մաշկի խնամքի միջոցներում, բարենպաստ կպչունություն և խոնավացում. Մաշկին հաղորդում է յուղոտ, խոնավ և շնորհալի զգացողություն


  • Նախորդ Հիդրոիզացված կերատին
  • Հաջորդ Պոլիկվատրնի -1

  • Գրեք ձեր հաղորդագրությունն այստեղ և ուղարկեք մեզ