מרכיבים לטיפול אישי

  • DL -Panthenol Powder

    אבקת DL -Panthenol

    DL-Panthenol הוא חומרי הרגעה מעולים, עם צורת אבקה לבנה, מסיסים במים, אלכוהול, פרופילן גליקול. DL-Panthenol ידוע גם בשם פרוביטמין B5, אשר ממלא תפקיד מפתח בחילוף החומרים האנושי המתווך. מחסור בויטמין B5 יכול לגרום הפרעות דרמטולוגיות רבות. DL-Panthenol מוחל כמעט בכל סוגי התכשירים הקוסמטיים. DL-Panthenol מטפל בשיער, בעור ובציפורניים. בעור, DL-Panthenol הוא חומרי אדים חדירים עמוקים. DL-Panthenol יכול לעורר את צמיחת האפיתל ויש לו ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% הוא חומר הרגעה מעולה, הוא נוזל צמיג חסר צבע עד צהוב בהיר, מסיס במים, אלכוהול, פרופילן גליקול. DL-Panthenol ידוע גם בשם פרוביטמין B5, אשר ממלא תפקיד מפתח בחילוף החומרים האנושי המתווך. של ויטמין B5 עלול לגרום להפרעות דרמטולוגיות רבות. דל-פנתנול מוחל כמעט בכל סוגי התכשירים הקוסמטיים. דל-פנתנול דואג לשיער, לעור ולציפורניים. בעור, דל-פנתנול הוא חומרי אדים חדירים עמוקים. ד-ל-פנתנול יכול לעורר. הגרו ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% הוא חומר הרגעה מעולה, הוא נוזל צמיג חסר צבע עד צהוב בהיר, מסיס במים, אלכוהול, פרופילן גליקול. DL-Panthenol ידוע גם בשם פרוביטמין B5, אשר ממלא תפקיד מפתח בחילוף החומרים האנושי המתווך. של ויטמין B5 עלול לגרום להפרעות דרמטולוגיות רבות. דל-פנתנול מוחל כמעט בכל סוגי התכשירים הקוסמטיים. דל-פנתנול דואג לשיער, לעור ולציפורניים. בעור, דל-פנתנול הוא חומרי אדים חדירים עמוקים. ד-ל-פנתנול יכול לעורר. הגרו ...
  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol הוא נגזרת נוזלית צמיגה של חומצה פנטותנית והוא פותח במיוחד עבור יישומים אקטואליים.מסיס מאוד במים, מסיס בקלות באלכוהול, מסיס בגליצרול, מסיס מעט באתר, לא מסיס בשמנים צמחיים, שמנים מינרליים ושומנים. פרמטרים טכניים עיקריים: זיהוי A תואם לזהות USP B תואם זיהוי USP C תואם USP מראה מראה נוזל חסר צבע, צמיג וברור (בסיס נטול מים) 98.0% ~ 102.0% מפרט ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% הוא נגזרת נוזלית צמיגה של חומצה פנטותנית, והוא פותח במיוחד ליישום מקומי. מסיס מאוד במים, מסיס בקלות באלכוהול, מסיס בגליצרול, מסיס מעט באתר, אינו מסיס בשמנים צמחיים, שמנים מינרליים ושומנים. . פרמטרים טכניים עיקריים: מראה נוזל חסר צבע, צמיג וברור זיהוי תגובה חיובית (HPLC) 75.0 ~ 78.5% מים (קרל פישר) לא יותר מ 0.1% סיבוב אופטי ספציפי + 29 ° ~ + 31.5 ° Am ...
  • D-Calcium Pantothenate

    D- סידן Pantothenate

    D-Calcium Pantothenate הוא מלח הסידן של ויטמין B5 מסיס במים, שנמצא בכל מקום בצמחים וברקמות בעלי חיים עם תכונה נוגדת חמצון. Pentothenate הוא מרכיב של קואנזים A וחלק מתסמין ויטמין B2. ויטמין B5 הוא גורם גדילה וחיוני לתפקודים מטבוליים שונים, כולל מטבוליזם של פחמימות, חלבונים וחומצות שומן. ויטמין זה מעורב גם בסינתזה של שומנים בכולסטרול, נוירוטרנסמיטורים, הורמונים סטרואידים והמוגלו ...
  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, המכונה גם Tetrahexyldecy Ascorbate, זו מולקולה שמקורה בויטמין C וחומצה איזופלימית. ההשפעות של המוצר דומות לאלו של ויטמין C, והכי חשוב שהוא מסוגל לפעול כנוגד חמצון. Ascorbyl Tetraisopalmitate מפחית את הייצור של חומרים מחמצנים, התורמים לנזק לתאים לאחר חשיפה לסכנת UV או כימיקלים. המוצר יכול להגן מפני נזק ל- DNA ולהכהת עור הנגרמת על ידי חשיפה UV. וגם, appeaze חזותית לעור ...
  • Biotin

    ביוטין

    ביוטין נקרא גם D-Biotin, ויטמין H, ויטמין B7, הוא לבן או כמעט לבן, אבקת גביש או גבישים חסרי צבע, מסיסים מעט מאוד במים, אלכוהול, מעשי שאינו מסיס באצטון. הוא מתמוסס בתמיסות מדוללות של הידרוקסידים אלקלי. פרמטרים טכניים עיקריים מראה זיהוי אבקה לבנה או לבן-לבן (A, B, C) תואם ל- USP Assay 97.5% ~ 100.5% זיהומים טומאה אישית: לא יותר מ 1.0% סך זיהומים: לא יותר מ 2.0% סיבוב ספציפי + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...
  • Coenzyme Q10

    קו - אנזים Q10

    קואנזים Q10 מעורב כמרכיב במיטוכונדריה בייצור אנרגיה של תאים. יש לו גם השפעה נוגדת חמצון, כל כך בשימוש נרחב בפיזיולוגיה, בית מרקחת, קוסמטיקה והגנה על הבריאות. זה אבקת גביש צהובה או צהובה, חסרת ריח, חסרת טעם, מסיסה בקלות בכלורופורם, בנזן ופחמן טטרכלוריד; מסיס באצטון, אתר, נפט נפט; מסיס מעט באתנול; מסיס במים או במתנול. הוא יתפרק לחומרים אדומים באור, יציב ...
  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    מגנזיום אסקורביל פוספט

    מגנזיום אסקורביל פוספט הוא נגזרות ויטמין C יציבות מאוד (חומצה א-אסקורבית מונו-די-מימן פוספט מלח מגנזיום) שאינה מתכלה בפורמולות המכילות מים. במוצרי טיפוח העור מגנזיום אסקורביל פוספט משמש להגנה ולתיקון UV, ייצור קולגן, הבהרת העור והבהרתו, וכנוגד דלקת. הוא גם נוגד חמצון חזק. הוא נחשב לחומר הלבנת סאקין מעולה שאינו מגרה המעכב את תאי העור לייצר מלנין ואור ...
  • Sodium Ascorbyl Phosphate

    נתרן אסקורביל פוספט

    נגזרת של נתרן אסקורביל פוספט של ויטמין C, ויטמין C מבוסס על מדע וטכנולוגיה מודרניים לעיבוד חומרי גלם המיוצרים באמצעות מוצר זה, בין אם דרך הפה ובין אם נספג דרך העור לגוף, יכול להתעכל במהירות על ידי פוספטאז עד ויטמין C חופשי, ויטמין. C ממלא פונקציות פיזיולוגיות וביוכימיות ייחודיות. לוויטמין C בוויטמין C יש את כל היעילות של שניהם. ויטמין C מתגבר גם על רגישות ליונים של אור, חום ומתכת, ומחומצן בקלות ...
  • Kojic Acid

    חומצה קוג'ית

    חומצה קוג'ית ידועה בשם 5- הידרוקסיל -2- הידרוקסימאתיל -1 ו -4 פירנון. זוהי תרכובת אורגנית חומצית חלשה המיוצרת על ידי תסיסה של מיקרואורגניזמים. חומצה טרמפרית דקה היא מחט לבנה או צהבהבה כמו קריסטל; מסיסים בקלות במים, אלכוהול ואצטון, מסיסים מעט באתר, אתיל אצטט, כלורופורם ופירידין, אינם מסיסים בבנזן; הנוסחה המולקולרית שלו היא C6H6O4, משקל מולקולרי 142.1, נקודת התכה 153 ~ 156 ℃. פרמטרים טכניים עיקריים מראה לבן או קריסטל לבן כ ...
1234 הבא> >> עמוד 1/4