2-Pirolidin

  • 2-Pyrrolidone

    2-Pirolidin

    2-Pyrrolidone ora ana wernane kanggo kekuningan, cairan bening (ing ndhuwur 25 ℃), larut ing banyu utawa pelarut organik kanthi stabilitas kimia lan karakter non-korosif. titik lebur 24,6 ℃, titik didih 245 ℃, titik sumunar 129,4 ℃. Parameter Teknis Utama: Katon @ 25 ℃ Cuci cair sing ora ana warna 99.0% mnt. Kelembapan maksimal 0,1%. Gamma Butyrolactone 0,1% maks. 1,4-Butanediol 0,1% maks. Werna (APHA) 25 maks. Applica ...