dsdsg

Babagan Kita

Tinjauan Umum Perusahaan

Tianjin YR Chemspec Technology Co., Ltd.

Y & R, terdaftar ing Zona Perdagangan Bebas Tianjin (FTZ), perusahaan kasebut diatur maneh saka Kingchem International Ltd sing wiwitan digawe ing 2012.

Kita melu produksi lan distribusi portofolio spesialisasi, bahan baku, aditif, penengah lan pelarut kanggo kosmetik global / perawatan pribadi, farmasi, panganan, H&I lan industri Hi-Tech liyane.

Kita mesthi darmabakti ing pabrikan canggih, distribusi, sumber produk berkualitas tinggi, menehi tanggepan lan layanan 7 * 24hrs.

Misi kita yaiku mbantu kabeh mitra supaya entuk produk sing luar biasa kanggo digunakake ing formulasi, lan njamin kabeh bahan / bahan baku aman, sehat, stabil kanthi rega kompetitif lan layanan tepat waktu.

Transparansi, Percaya, Nuduhake, Kolaborasi minangka cara kerja sing stabil karo mitra global, kita mesthi ngupayakake 'Mutural Trust & Sharing, Mutual Cooperation & Manfaat', lan kita ngupayakake ngirim produk, layanan sing luar biasa kanggo mitra.

Y & R ora mung minangka bahan / pemasok bahan baku, kita minangka mitra setia. Kita ora mung ngirim produk, nanging kanthi reputasi, janji, layanan, lan nilai tambah. Kanggo mbantu mitra ngirit biaya, wektu lan wektu sing dibayar nyuda resiko kanggo nimbang pemasok anyar, kita uga bisa nyedhiyani layanan produk paket utawa layanan sumber.

Sajrone pangembangan taun kepungkur, Y & R dadi salah sawijining sumber sing bisa dipercaya ing saindenging jagad kanggo macem-macem bahan lan bahan baku kimia. Kita fokus ing produksi lan penyediaan Vitamin, Polym Polymers lan Pyrrolidone pelarut / penengah, Polyquaterniums, PVM / MA Copolymer, Copolymry Acrylates, Acid Kojic, Dipalmite Acid Kojic lan liya-liyane. Produk sing nyedhiyakake / panas kalebu DL-Panthenol, D-Panthenol, Biotin, PVP K30, PVP K90, PVP / VA 64,
N-Octyl-2-Pyrrolidone, Polyquaternium-10, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymers, Acid Kojic, Kojic Acid Dipalmite lan sapanunggalane. Jaringan pasar saiki berkembang menyang N / S Amerika, Eropa, Oceania, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan saindenging jagad.

Y & R mesthi setya ngetrapake strategi pangembangan sing bisa ditemtokake, fokus ing harmoni manungsa lan alam kanggo ngupayakake nggawe cara berkembang kanthi beradab.