Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer minangka crosslinked kanthi cepet, nyebar kanthi cepet, modifikasi rheology kanthi kulit pelincir ambruk lan toleransi uyah sing dhuwur kanggo krim lan lotion, bisa digunakake ing gel gaya banyu lan hidrok alkohol, gel sanitasi tangan, kulit lan gel perawatan srengenge. Sampeyan uga bisa digunakake ing kabeh jinis emulsi perawatan pribadi kalebu krim, losion, semprotan lan kosmetik warna. Parameter Teknis Kunci Penampilan Fisik @ 25 ℃ Bau susu, cair putih @ 25 pH PH Karakteristik ...