dsdsg

produk

Copolymer Acrylates

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Copolymer Acrylates
  • Jeneng INCI: Copolymer Acrylates
  • No CAS. :: 25035-69-2
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Copolymer Acrylates cairan putih kanthi bau khas, iki minangka polimer pembentuk film sing tahan tahan banyu kanggo produk kosmetik.

    Parameter Teknis Key

    Penampilan Fisik @ 25 ℃ Cairan susu, putih
    Ambu ora enak @ 25 ℃ Karakteristik
    Nilai PH 4.0 ~ 7.0
    Konten Padhet 28,0 ~ 32,0%
    Viskositas, Mucilage 6.000 ~ 10.000 mPas
    Viskositas Uyah, Mucilage 400 ~ 1.200 mPas
    Kekeruhan, Mucilage 0 ~ 50 NTU

    Aplikasi:

    1) Iki produk panggantos paling apik saka Carbomerproduk seri kanggo digunakake ing formulasi Rinse Free Hand Sanitizer kanggo entuk Gel Transparan ', uga digunakake kanthi kosmetik warna, perawatan srengenge & kulit, produk perawatan rambut, krim cukur lan pelembab. Mbandhingake karoCarbomer, gampang digunakake, luwih gampang, properti beku sing cair, luwih transparan kaya Carbomer, bisa digunakake ing lingkungan suhu sithik

    2) Digunakake minangka penstabil penundaan, kanthi nilai panen sing dhuwur, gampang ditrapake lan cepet dikuatake karo alkali, kanthi partikel sing ditanggepi loang tahan suspending. Tetep viskositas sistem stabil lan nambah efek mutiara ing formula.

    3) Stabiliser penebalan irit sing efisien. Properti stabil beku-thaw sing luwih apik lan kemampuan kenthel. Produk kasebut bisa bali menyang normal digunakake kanthi dadi panas tanpa ngganti kinerja.


  • Sedurunge: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • Sabanjure: Dipalmitat Asam Kojic

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita