Copolymer Acrylates

  • Acrylates Copolymer

    Copolymer Acrylates

    Cairan putih Copolimer Acrylates kanthi ambu sing khas, iki minangka polimer pembentuk film sing bisa tahan banyu kanggo produk kosmetik. Parameter Teknis Kunci Penampilan Fisik @ 25 ℃ Milky, cairan putih ambu @ 25 ℃ Nilai PH Karakteristik 4.0 ~ 7.0 Konten Padat 28.0 ~ 32.0% Viskositas, Mucilage 6.000 ~ 10.000 mPas Viskositas Garam, Mucilage 400 ~ 1,200 m Kekeruhan Asam, Mucilage 0 ~ 50 NTU Aplikasi: 1) Minangka produk pengganti paling apik kanggo produk seri Carbomer kanggo nggunakake ...