dsdsg

produk

Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • Jeneng INCI: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • No CAS.: 176429-87-1
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer yaiku modifikasi silang, cepet nyebar, modifikasi rheology kanthi kulit pelincir sing tiba lan toleransi uyah sing dhuwur kanggo krim lan losyen, bisa digunakake ing gel gaya banyu lan hidrok alkohol, gel sanitasi tangan, gel perawatan kulit lan srengenge. Uga bisa uga digunakake ing kabeh jinis emulsi perawatan pribadi kalebu krim, losion, semprotan lan kosmetik warna.

    Parameter Teknis Key

    Penampilan Fisik @ 25 ℃ Cairan susu, putih
    Ambu ora enak @ 25 ℃ Karakteristik
    Nilai PH 4.0 ~ 7.0
    Konten Padhet 28,0 ~ 32,0%

    Aplikasi:

    Forum perawatan rambut, Kosmetik Warna, Formulasi Suncare / Perawatan Kulit, Gaya Rambut, Sanitizer Tangan, Produk Cuci.


  • Sedurunge: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • Sabanjure: Copolymer Acrylates

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita