Polimer Akrilik

  • Acrylates Copolymer

    Copolymer Acrylates

    Cairan putih Copolimer Acrylates kanthi ambu sing khas, iki minangka polimer pembentuk film sing bisa tahan banyu kanggo produk kosmetik. Parameter Teknis Kunci Penampilan Fisik @ 25 ℃ Milky, cairan putih ambu @ 25 ℃ Nilai PH Karakteristik 4.0 ~ 7.0 Konten Padat 28.0 ~ 32.0% Viskositas, Mucilage 6.000 ~ 10.000 mPas Viskositas Garam, Mucilage 400 ~ 1,200 m Kekeruhan Asam, Mucilage 0 ~ 50 NTU Aplikasi: 1) Minangka produk pengganti paling apik kanggo produk seri Carbomer kanggo nggunakake ...
  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

    Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer minangka crosslinked kanthi cepet, nyebar kanthi cepet, modifikasi rheology kanthi kulit pelincir ambruk lan toleransi uyah sing dhuwur kanggo krim lan lotion, bisa digunakake ing gel gaya banyu lan hidrok alkohol, gel sanitasi tangan, kulit lan gel perawatan srengenge. Sampeyan uga bisa digunakake ing kabeh jinis emulsi perawatan pribadi kalebu krim, losion, semprotan lan kosmetik warna. Parameter Teknis Kunci Penampilan Fisik @ 25 ℃ Bau susu, cair putih @ 25 pH PH Karakteristik ...
  • Carbomer 940

    Carbomer 940

    Carbomer 940 minangka polimer polyacrylate sing gegandhengan. Iki minangka modifikasi rheologi sing efisien banget sing bisa nyedhiyakake viskositas sing dhuwur lan mbentuk gel banyu utawa banyu hidrok alkohol lan krim sing cetha. Sifat aliran cendhak polimer Karbomer 940 (non-drip) cocog kanggo aplikasi kayata gel bening, gel hidrok alkohol, krim. Parameter Teknis Utama: Wujud Wêdakakêna Putih, ambu ora enak ambu ora enak, 0,2% Solution Netralisir 20.000 ~ 35.000 0,5% Solusi Netralisir 4 ...
  • Carbomer 941

    Carbomer 941

    Carbomber 941 menehi emulsi lan suspensi permanen ing viskositas sing sithik, sanajan karo sistem ion. Gel sing diproduksi nganggo polimer iki nduweni kajelasan sing apik banget. Luwih efisien tinimbang Carbomer 934 lan Carbomer 940 ing konsentrasi sedheng lan moderat. Aplikasi sing disaranake kalebu gel bening, gel hidro-alkohol, lan lotion. Parameter Teknis Utama: Wujud Wêdakakêna Putih, ambu ora enak, Obat Vicetic 0,05% Solusi Netralisir 700 ~ 3.000 0,2% Solusi Netralisasi 2.000 ~ 7.00 ...
  • Carbomer 980

    Carbomer 980

    Polimer Carbomer 980 minangka polimer polyacrylate silang lan nawakake fitur kinerja padha karo standar industri Carbomer 940, kadang disenengi amarga polimerisasi ing sistem cosolvent. Parameter Teknis: Wujud Powder Putih, Viskositas ambu Ora Apik 0,2% Solusi Netralisir 13,000-30,000 0,5% Solusi Netralisir 40.000 ~ 60.000 Konten Banyu 2.0% maks. Konten Padat 98,0% mnt. Logam Heavy 10 ppm maks. Pelarut Sisa 0,5% maks. Appli ...