dsdsg

produk

Ascorbyl Tetraisopalmitate

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • Jeneng INCI: Ascorbyl Tetraisopalmitate
  • No CAS.: 183476-82-6
  • Formula Molekuler: C70H128O10
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, uga diarani Tetrahexyldecy Ascorbate, iku molekul sing asale saka vitamin C lan asam isopalmitat. Efek saka produk kasebut padha karo vitamin C, sing paling penting yaiku bisa dadi antioksidan.Ascorbyl Tetraisopalmitate nyuda produksi agen oksidasi, sing nyumbang kanggo ngrusak sel sawise kena UV utawa bebaya kimia. Prodcut bisa nglindhungi kerusakan DNA lan kulit sing peteng disebabake paparan UV. Dene, tampilan visual kulit uga ditambah kanthi produk, amarga nyengkuyung sintesis kolagen lan dadi agen hidrasi kanggo nyuda kasar kulit.

    Parameter Teknis Key:

    Penampilan Cairan warna kuning lan kuning kanthi ambu ora enak
    Identifikasi IR Selaras
    Assay 95% min.
    Werna(APHA 100maks.
    Gravitasi tartamtu 0,930-0.943g / ml3
    Indeks bias(25 1.459-1.465
    Logam abot 20ppm maks.
    Arsenik 2ppm maks.

     

    Aplikasi:

    * * Proteksi karusakan srengenge * * Mbenakake kerusakan srengenge

    * * Antioksidan * * Pelembab lan hidrasi

    * * Stimulasi produksi kolagen * * Padhang & padhang

    * * Nambani hyperpigmentation 


  • Sedurunge: Asam Polyma Keramik Gamma
  • Sabanjure: Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita