Ascorbyl Tetraisopalmitate

  • Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate

    Ascorbyl Tetraisopalmitate, uga diarani Tetrahexyldecy Ascorbate, iku sawijining molekul sing asale saka vitamin C lan asam isopalmitat. Efek saka produk kasebut padha karo vitamin C, sing paling penting yaiku bisa dadi antioksidan. Ascorbyl Tetraisopalmitate nyuda produksi agen oksidasi, sing nyumbang kanggo ngrusak sel sawise kena UV utawa bebaya kimia. Prodcut bisa nglindhungi karusakan DNA lan kulit sing peteng disebabake paparan UV. Lan, kulit visual katon ...