Biotin

  • Biotin

    Biotin

    Biotin uga diarani D-Biotin, Vitamin H, Vitamin B7, putih utawa meh putih, bubuk kristal utawa kristal tanpa warna, rada larut ing banyu, alkohol, praktis ora larut ing aseton. Iki larut ing larutan encer saka Alkali Hydroxides. Parameter Teknis Kunci Penampilan bubuk putih utawa putih (A, B, C) Sesuai karo USP Assay 97,5% ~ 100,5% Impurities Impurity Individual: ora luwih saka 1.0% Total Impurities: ora luwih saka 2.0% Rotasi Khusus + 89 ° ~ + 93 ° Resi ...