Carbomer 940

  • Carbomer 940

    Carbomer 940

    Carbomer 940 minangka polimer polyacrylate sing gegandhengan. Iki minangka modifikasi rheologi sing efisien banget sing bisa nyedhiyakake viskositas sing dhuwur lan mbentuk gel banyu utawa banyu hidrok alkohol lan krim sing cetha. Sifat aliran cendhak polimer Karbomer 940 (non-drip) cocog kanggo aplikasi kayata gel bening, gel hidrok alkohol, krim. Parameter Teknis Utama: Wujud Wêdakakêna Putih, ambu ora enak ambu ora enak, 0,2% Solution Netralisir 20.000 ~ 35.000 0,5% Solusi Netralisir 4 ...