Carbomer 941

  • Carbomer 941

    Carbomer 941

    Carbomber 941 menehi emulsi lan suspensi permanen ing viskositas sing sithik, sanajan karo sistem ion. Gel sing diproduksi nganggo polimer iki nduweni kajelasan sing apik banget. Luwih efisien tinimbang Carbomer 934 lan Carbomer 940 ing konsentrasi sedheng lan moderat. Aplikasi sing disaranake kalebu gel bening, gel hidro-alkohol, lan lotion. Parameter Teknis Utama: Wujud Wêdakakêna Putih, ambu ora enak, Obat Vicetic 0,05% Solusi Netralisir 700 ~ 3.000 0,2% Solusi Netralisasi 2.000 ~ 7.00 ...