Carbomer 980

  • Carbomer 980

    Carbomer 980

    Polimer Carbomer 980 minangka polimer polyacrylate silang lan nawakake fitur kinerja padha karo standar industri Carbomer 940, kadang disenengi amarga polimerisasi ing sistem cosolvent. Parameter Teknis: Wujud Powder Putih, Viskositas ambu Ora Apik 0,2% Solusi Netralisir 13,000-30,000 0,5% Solusi Netralisir 40.000 ~ 60.000 Konten Banyu 2.0% maks. Konten Padat 98,0% mnt. Logam Heavy 10 ppm maks. Pelarut Sisa 0,5% maks. Appli ...