Koenzim Q10

  • Coenzyme Q10

    Koenzim Q10

    Koenzim Q10 dilebokake minangka komponen mitokondria ing produksi energi sel. Iki uga duwe efek antioksidan, sing digunakake ing fisiologi, farmasi, kosmetik lan perlindungan kesehatan. Bubuk kristal kuning utawa kuning cahya, tanpa ambu, tanpa rasa, gampang larut ing kloroform, benzena lan karbon tetrachloride; larut ing aseton, aeter, minyak bumi ehter; rada larut ing etanol; ora larut ing banyu utawa metanol. Iki bakal diuripake dadi zat abang ing cahya, ...