Crospovidone

  • Crospovidone

    Crospovidone

    Crospovidone minangka PVP silang, PVP sing ora larut, yaiku hygroscopic, ora larut ing banyu lan kabeh pelarut umum liyane, nanging kanthi cepet abuh ing solutbition banyu tanpa gel. diklasifikasikake dadi Crospovidone Type A lan Tipe B miturut ukuran partikel sing beda. Parameter Teknis Key: Produk Crospovidone Tipe A Crospovidone Tipe B Wujud bubuk putih utawa kuning-putih utawa serpih Identifikasi A. Penyerapan Inframerah B. Ora ana warna biru sing tuwuh. Suspensi CA kanggo ...