Pantotenat D-Kalsium

  • D-Calcium Pantothenate

    Pantotenat D-Kalsium

    D-Calcium Pantothenate minangka uyah kalsium saka vitamin B5 sing larut ing banyu, bisa ditemokake ing tanduran lan jaringan kewan kanthi sifat antioksidan. Pentothenate minangka komponen Coenzyme A lan bagean saka kompleks Vitamin B2. Vitamin B5 minangka faktor pertumbuhan lan penting kanggo macem-macem fungsi metabolisme, kalebu metabolisme karbohidrat, protein, lan asam lemak. Vitamin iki uga melu sintesis lipid kolesterol, neurotransmitter, hormon steroid, lan hemoglo ...