D-Panthenol

  • D -Panthenol

    D -Panthenol

    D-Panthenol minangka turunan cairan likat saka asam pantothenic lan wis dikembangake khusus kanggo aplikasi topikal. Larut banget ing banyu, gampang larut ing alkohol, larut ing glisol, rada larut ing eter, ora larut ing minyak nabati, minyak mineral lan lemak. Parameter Teknis Utama: Identifikasi A Sesuai karo Identifikasi USP B Selaras karo Identifikasi C USP Kanggo USP Katon Asil Cairan Tanpa Werna, Kental lan bening (basis Anhidrat) 98,0% ~ 102,0% Sp ...
  • D -Panthenol 75%

    D -Panthenol 75%

    D-Panthenol 75% minangka turunan cairan likat saka asam pantothenic lan wis dikembangake khusus kanggo aplikasi topikal. Larut ing banyu, gampang larut ing alkohol, larut ing glisol, rada larut ing ether, larut ing minyak nabati, minyak mineral lan lemak . Parameter Teknis Utama: Penampilan Tanpa Werna, Viscous lan cairan sing jelas Identifikasi reaksi positif Assay (HPLC) 75,0 ~ 78,5% Banyu (Karl Fischer) Ora luwih saka 0,1% Rotasi Optik Khusus + 29 ° ~ + 31.5 ° Am ...