DL-Panthenol

  • DL -Panthenol Powder

    Serbuk DL -Panthenol

    DL-Panthenol minangka humectants sing apik, kanthi bentuk bubuk putih, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol. DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni peran penting ing metabolisme intermediasi manungsa. Defisiensi Vitamin B5 bisa nyebabake akeh kelainan dermatologis. DL-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL-Panthenol minangka humektan penetratif sing jero. D-Panthenol bisa ngrangsang tuwuhing epitel lan ...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% minangka humectants sing apik, cairan likat kuning pucat, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol. DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni pengaruh penting ing metabolisme perantara manungsa. Vitamin B5 bisa nyebabake kelainan dermatologis. D-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL-Panthenol minangka humektan penetratif sing jero. D-Panthenol bisa ngrangsang Gro ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% minangka humectant sing gedhe, cairan kenthel kuning pucat, larut ing banyu, alkohol, propilena glikol. DL-Panthenol uga dikenal minangka Provitamin B5, sing nduweni peran penting ing metabolisme intermediary manungsa. Vitamin B5 bisa nyebabake kelainan dermatologis. D-Panthenol ditrapake ing meh kabeh jinis persiyapan kosmetik. D-Panthenol ngrawat rambut, kulit lan kuku. Ing kulit, DL-Panthenol minangka humektan penetratif sing jero. D-Panthenol bisa ngrangsang Gro ...