Peptida Kolagen Ikan

  • Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan

    Peptida Kolagen Ikan minangka peptida kolagen tipe I, sing diekstrak saka skala iwak Tilapia lan kulit iwak utawa iwak kod kanthi hidrolisis enzimatik ing suhu sithik. Peptida Kolagen Ikan minangka sumber protein sing fleksibel lan unsur penting nutrisi sing sehat. Properti nutrisi lan fisiologis bisa ningkatake kesehatan balung lan sendi, lan menehi kontribusi kanggo kulit sing apik. Produk Peptida Ikan Kolagen bisa dipikolehi saka gelatine kulit iwak (Ikan Peptida Kolagen). Bahan baku ...