Asam Polyma Keramik Gamma

  • Gamma Polyglutamic Acid

    Asam Polyma Keramik Gamma

    Gamma Poly-glutamic acid (γ-PGA) minangka biopolymer alami, multi-fungsi, lan biodegradable. Diasilake kanthi fermentasi dening Bacillus subtilis nggunakake asam glutamat. PGA kalebu monomer asam glutamat silang ing antarane klompok α-amino lan box-karboksil. Minangka manungsa sing larut ing banyu, bisa dipangan lan ora beracun, lan ramah lingkungan. Nduweni aplikasi sing wiyar ing bidang kedokteran, panganan, kosmetik, lan perawatan banyu. Parameter Teknis Key: Katon Putih ...