Bahan Hi-Tech

  • Tetra-Needle Like Zinc Oxide Whisker

    Jarum Tetra Kaya Whisker Seng Oksida

    Jarum Tetra kaya Whisker Seng Oksida, uga dijenengi jarum Tetra-jarum kaya ZnO Whisker. Jarum Tetra kaya Zinc Oksida Whisker minangka bahan teknologi tinggi, yaiku produk anyar sing lagi digawe karo Universitas Cina sing misuwur, 'Proyek Kerja Sama Universitas-Universitas'. Jarum Tetra Kaya Jarum Seng Oksida nduweni sifat sing apik banget kanggo digunakake ing multi-industri. Kekuwatan Super Tinggi: Jarum Tetra kaya Whisker ZnO minangka struktur wurtzite kristal tunggal, meh ora ana cacat struktural, ...