Oligo Hyaluronic Acid

  • Oligo Hyaluronic Acid

    Oligo Hyaluronic Acid

    Oligo Hyaluronic Acid minangka pecahan molekul HA kanthi massa molekul relatif kurang saka 10.000, sing dikembangake lan diprodhuksi dening enzim perusahaan dhewe lan teknologi pencernaan enzim unik, uga dikenal minangka Hydrolyzed sodium hyaluronate.Produk bisa nembus epidermis lan dermis, lan nduweni aktivitas biologi kayata hidrasi jero, scavenging radikal bebas, ndandani sel sing rusak, ningkatake aktivitas sel, sensitivitas sing nyenengake, anti-inflamasi, lan ngatur fungsi kekebalan kulit.