Keratin terhidrasi

  • Hydrolyzed Keratin

    Keratin terhidrasi

    Keratin terhidrolisis100% sumber alami (wulu), kelarutan sing apik banget, stabilitas dhuwur, bebas saka pengawet. Keratin nuduhake kulawarga protein struktural fibrosa. Keratin minangka bahan struktural utama sing nggawe lapisan njaba kulit manungsa. Iki uga dadi komponen struktural utama rambut lan kuku. Keratin monomer nglumpuk dadi bundel kanggo mbentuk filamen tengah, sing angel lan ora larut lan mbentuk jaringan sing ora dimeralisasi sing kuwat ditemokake ing reptil, manuk, amfibi, lan mamalia. The ...