dsdsg

produk

Dipalmitat Asam Kojic

Katrangan singkat:


  • Jeneng Produk: Dipalmitat Asam Kojic
  • Jeneng INCI: Dipalmitat Asam Kojic
  • No CAS.: 79725-98-7
  • Formula Molekul: C38H66O6
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Dipalmitat Asam Kojic (KAD) yaiku turunan sing diasilake saka Asam Kojic. KAD uga dikenal minangka Kojic Dipalmitate.Dipalmitat Asam Kojicminangka agen pemutih kulit sing populer. Sadurunge ngenalakeAsam Kojic DipalmitateKojicAsam difermentasi lan diresiki dening glukosa utawa sukrosa ing tumindak koji. Mekanisme pemutih yaiku nyegah loro aktivitas tirosinase lan aktivitas N-DHICA oxidaSe. Uga bisa ngalangi polimerisasi dihydroxyindole. Asam Kojic minangka agen pemutih tunggal langka sing nyegah akeh enzim kanthi bebarengan. Ana krim Asam Kojic, sabun Asam Kojic ing pasar. Nanging, panggunaan Asam Kojic kanggo kulit bakal diganti kanthi asale.

     

    Parameter Teknis Key:

    Penampilan Wêdakakêna kristal putih utawa putih
    Assay 99,0% mnt.
    Titik lebur 93.0 ~ 97.0
    Kerugian Pangatusan Maks. 0,5%
    Residu ing Pengapian Maks. 0,5%
    Logam Heavy 3 ppm maks.
    Arsenik 2 ppm maks.

    Aplikasi:

    Amarga Asam Kojic ora stabil kanggo cahya, panas lan ion logam. Ora gampang diserep kulit. Dadi turunan Asam Kojic dadi. Peneliti nggawe sawetara turunan Asam Kojic kanggo nambah kinerja Asam Kojic. Asale saka turunan ora mung duwe mekanisme pemutihan sing padha karo Asam Kojic, nanging uga duwe kinerja sing luwih apik tinimbang Asam Kojic.

    Agen pemutih Asam Kojic paling populer sing saiki dipasarake yaiku Kojic Acid Dipalmitate (KAD). Iki minangka turunan asam Kojic sing ora bisa diukur. Ditemokake manawa kombinasi turunan KAD lan glukosamin bakal nambah efek pemutihan kulit.


  • Sedurunge: Copolymer Acrylates
  • Sabanjure: Asam Kojic

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan