Dipalmitat Asam Kojic

  • Kojic Acid Dipalmitate

    Dipalmitat Asam Kojic

    Dipalmitat Asam Kojic (KAD) minangka turunan sing diasilake saka Asam Kojic. KAD uga dikenal kanthi jeneng Kojic Dipalmitate. Kojic Acid Dipalmitate minangka agen pemutih kulit sing populer. Sadurunge ngenalake Kojic Acid Dipalmitate. Asam Kojic difermentasi lan diresiki dening glukosa utawa sukrosa kanthi tumindak koji. Mekanisme pemutih yaiku nyegah loro aktivitas tirosinase lan aktivitas N-DHICA oxidaSe. Uga bisa ngalangi polimerisasi dihydroxyindole. Asam Kojic minangka agen pemutih tunggal langka sing nyegah ...