Asam Kojic

  • Kojic Acid

    Asam Kojic

    Asam Kojic dikenal kanthi jeneng 5- hidroksil -2- hidroksiimetil -1 lan 4- piranone. Iki minangka senyawa organik asam sing ringkih sing digawe dening fermentasi mikroorganisme. Asam tramperat sing alus yaiku jarum putih utawa kuning kaya kristal; gampang larut ing banyu, alkohol lan aseton, rada larut ing eter, etil asetat, kloroform lan piridin, ora larut ing benzena; rumus molekulé yaiku C6H6O4, bobot molekul142,1, Titik lebur153 ~ 156 ℃. Parameter Teknis Kunci Katon Kristal putih utawa putih ...