Senyawa laktosa

  • Lactose Compounds

    Senyawa laktosa

    Senyawa pangatusan Semprot-Starch Compound Spray-drying sing kasusun saka 85% Lactose Monohidrat lan 15% pati jagung. Dikembangake kanthi kompresi langsung, lan nggabungake fluiditas, kompresitas lan disintegrasi sing apik. Senyawa laktosa-selulosa minangka senyawa pangatusan semprotan sing kasusun saka 75% Alpha Lactose Monohidrat lan bubuk selulosa 25%. Prodhuksi kasebut duwe kelancaran sing apik, lan dirancang khusus kanggo kompresi langsung. Teknologi tableting dadi gampang lan amarga ekonomi .. .