Karbohidrat laktosa

  • Lactose Monohydrate

    Karbohidrat laktosa

    Lactose Monohidrat putih, tanpa rasa, bubuk kristal. Ndhuweni kompresibilitas lan kesalahan amarga partikel sing apik lan area permukaan sing spesifik. Produk iki sesuai karo panjaluk standar USP / EP / BP / JP lan CP, sing ditrapake ing granulasi udan, bisa nyukupi kabutuhan beda amarga macem-macem distribusi ukuran partikel (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh, 200Mesh, 300Mesh).