Laktosa

  • Lactose Monohydrate

    Karbohidrat laktosa

    Lactose Monohidrat putih, tanpa rasa, bubuk kristal. Ndhuweni kompresibilitas lan kesalahan amarga partikel sing apik lan area permukaan sing spesifik. Produk iki sesuai karo panjaluk standar USP / EP / BP / JP lan CP, sing ditrapake ing granulasi udan, bisa nyukupi kabutuhan beda amarga macem-macem distribusi ukuran partikel (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh, 200Mesh, 300Mesh).
  • Sieved Lactose

    Lactose Sieved

    Werna putih, tanpa rasa, kristal kanthi cairan sing apik. Laktosa partikel kasar sing diproduksi liwat proses kristalisasi bisa dipérang dadi pirang-pirang spesifikasi kanthi distribusi ukuran sempit sawise ayakan (40Mesh, 60Mesh, 80Mesh, 100Mesh, 120Mesh). Lactose Sieved kasusun saka kristal tunggal lan kristal caking cilik. Produk spesifikasi bedo bisa digunakake kanggo macem-macem ocassion. Granulasi udan dudu proses sing dibutuhake kanggo ngisi kapsul amarga salah ...
  • Spray-Drying Lactose

    Lactose Pangatusan Semprot

    Lactose Pangatusan Semprot putih, bubuk tanpa rasa kanthi fluiditas sing apik. Nduweni fluiditas sing apik, nyampurake keseragaman lan kompresi sing apik amarga partikel bola lan distribusi ukuran sempit, cocog kanggo kompresi langsung, pilihan sing cocog kanggo ngisi kapsul lan ngisi granula. Keuntungan Aplikasi: Disintegrasi cepet amarga kelarutan banyu sing apik; Kekerasan tablet sing apik amarga pengeringan nyemprot; Bisa disebar kanthi seragam ing formula doages kurang kanggo bahan obat; ...
  • Lactose Compounds

    Senyawa laktosa

    Senyawa pangatusan Semprot-Starch Compound Spray-drying sing kasusun saka 85% Lactose Monohidrat lan 15% pati jagung. Dikembangake kanthi kompresi langsung, lan nggabungake fluiditas, kompresitas lan disintegrasi sing apik. Senyawa laktosa-selulosa minangka senyawa pangatusan semprotan sing kasusun saka 75% Alpha Lactose Monohidrat lan bubuk selulosa 25%. Prodhuksi kasebut duwe kelancaran sing apik, lan dirancang khusus kanggo kompresi langsung. Teknologi tableting dadi gampang lan amarga ekonomi .. .