Fosfat Ascorbyl Magnesium

  • Magnesium Ascorbyl Phosphate

    Fosfat Ascorbyl Magnesium

    Fosfat Magnesium Ascorbyl minangka turunan vitamin C sing stabil (asam L-Ascorbic mono-dihydrogen phosphate magnesium salt) sing ora mudhun ing formula sing ngemot banyu. Ing produk perawatan kulit, Magnesium Ascorbyl Phosphate digunakake kanggo nglindhungi lan ndandani, produksi kolagen, kulit lan padhang, lan anti-inflamasi. Iki uga minangka antioksidan kuat. Iki dianggep minangka agen pemutih sakin sing ora iritasi banget sing ngalangi sel kulit kanggo ngasilake melanin lan ...