N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

  • N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dodecyl-2-Pyrrolidone

    N-Dedecyl-2-Pyrrolidone tumindak minangka agen pembasahan, larut ing banyu lan larut ing umume pelarut organik. Surfaktan nonionik kanthi foaming rendah kanthi HLB 3 lan ora duwe konsentrasi micelle kritis. N-Dodecyl-2 -Pyrrolidone nduwe efisiensi sing luwih gedhe kanggo nyuda ketegangan Lumahing statis, bisa digandhengake karo surfaktan anionik, mbentuk micelles campuran, sing nambah banget kelarutane, nyebabake nyuda ketegangan permukaan sinergis lan nambah wetting. Kunci Teknik ...